Sport

Mihai Stoica vrea control total la FCSB! Ce-a pățit cu Victor Pițurcă: “Era omul patronului şi nu avea ce să caute”

Mihai Stoica vrea să dețină controlul total la FCSB, iar invitații FANATIK SuperLiga au comentat acest aspect. Vivi Răchită a dezvăluit ce a pățit managerul cu Victor Pițurcă.
05.03.2023 | 16:07
Mihai Stoica vrea control total la FCSB Cea patit cu Victor Piturca Era omul patronului si nu avea ce sa caute
Mihai Stoica, Victor Piţurcă şi Horia Ivanovici. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB după victoria înregistrată de roş-albaştrii cu 4-1 în faţa Petrolului Ploieşti. Omul care a forţat plecarea antrenorului principal din acte este Mihai Stoica, cel despre care Strizu spune că “l-a săpat constant”.

Mihai Stoica vrea control total la FCSB! Ce a păţit cu Victor Piţurcă

Valeriu Răchită a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Victor Piţurcă a avut acelaşi comportament cu Mihai Stoica, la fel cum a avut şi managerul cu Leo Strizu. Când a fost antrenor la FCSB, Piţi susţinea că Meme Stoica este omul patronului:

ADVERTISEMENT

“Când era Piţi acolo, acelaşi comportament l-a avut Piţi cu Meme Stoica. Nu avea ce să caute acolo. Mihai Stoica era omul patronului şi nu avea ce să caute. Teia Sponte, Virgil sunt familia lui Gigi Becali. Ei fac parte din familia lui Gigi Becali.

Mihai Stoica vrea controlul clubului, dar a ieşit Gigi Becali şi a spus că Meme Stoica nu face nimic la club. Face cu oamenii care nu pot să îl pună la punct. Singurul care a fost antrenor (n.r. fără influenţe) în ultima perioadă a fost Edi Iordănescu. Avea şi acea clauză şi… cam atât”, a spus Răchită.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Alin Buzărin: “Satură-te, Gigi Becali, de atâtea scandaluri din cauza asta, şi la un moment dat, ia-ţi un antrenor”

Jurnalistul Alin Buzărin i-a propus lui Gigi Becali să pună un antrenor principal căruia să îi dea mână liberă pentru că nu are nimic de pierdut:

“Două chestii sunt de remarcat aici. În primul rând, în tot acest circ iese la iveală faptul că Gigi Becali vrea să fie antrenor. Dacă el ar accepta să îşi aducă un antrenor de primă linie, poate le mai sugerezi câte ceva o dată, dar nu chiar toate schimbările şi echipa. Atunci nu ar fi situaţia asta.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ar fi aşa şi nu ar încerca să îl impună pe Pintilii antrenor principal la FCSB, situaţia asta nu ar exista. Ce “principal” să fie Pintilii fără şcoală? Cel care ţine echipa la Berceni toată săptămâna, care îi antrenează pe ăia, dar care nu decide nici alcătuirea echipei şi nici schimbările.

Satură-te, Gigi Becali, de atâtea scandaluri din cauza asta, şi la un moment dat, ia-ţi un antrenor căruia să îi dai mână liberă. Că pe locul doi poţi să fii şi cu ăla, aşa cum eşti cu ăştia sau cu tine. La un moment dat se şi alintă”, a explicat Buzărin laFANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: “De ce îţi trebuie să clatini barca? Poate te ia curentul şi te îneci, cum s-a întâmplat în ultimii ani”

Moderatorul emisiunii, Horia Ivanovici, consideră că Mihai Stoica a greşit atunci când a luat decizia de a pune tunurile pe Leo Strizu, într-un moment în care FCSB trece printr-o perioadă foarte bună şi un astfel de scandal poate destabiliza formaţia:

“Un singur lucru nu înţeleg la Mihai Stoica. El este un tip foarte inteligent, mi se pare un conducător bun, valoros. Aşa cum a făcut şi greşeli, are şi merite. Dar această stare pe care Meme a întreţinut-o aduce numai deservicii echipei.

Practic, tu îţi sabotezi echipa. S-a întâmplat acest mic cutremur, dar e încă un lucru care destabilizează FCSB-ul când nu aveau nevoie de aşa ceva. Lasă-l pe Leo cu licenţa acolo, omul nu încurca pe nimeni.

De ce îţi trebuie să clatini barca? Poate te ia curentul şi te îneci, cum s-a întâmplat în ultimii ani”, a reacţionat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT