Fotbal intern

Mihai Stoichiță, analiză dură despre situația de la Dinamo: „Entuziasmul pe burta goală nu ține mult”

17.01.2021 | 00:02
Mihai Stoichiță, analiză dură despre situația de la Dinamo: „Entuziasmul pe burta goală nu ține mult”
Mihai Stoichiță, analiză dură despre situația de la Dinamo: „Entuziasmul pe burta goală nu ține mult”. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a avut o declarație dură la finalul partidei dintre Dinamo și Chindia, acesta declarând că problemele de la „alb-roșii” sunt foarte adânci, iar la un moment dat lipsa banilor își va spune cuvântul.

Suporterii clubului Dinamo, într-un mod admirabil, încearcă din răsputeri să țină clubul pe linia de plutire prin diferite proiecte, inclusiv vânzarea de bilete virtuale.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei pierdute de Dinamo cu 0-1 în fața celor de la Chindia, Mihai Stoichiță și-a exprimat punctul de vedere în legătură cu situația clubului.

Mihai Stoichiță, declarație dură despre ce se întâmplă la Dinamo: „Entuziasmul pe burta goală nu ține mult”

“Dacă stai bine să te gândești, entuziasmul ăsta pe burta goală nu poate să țină prea mult, după părerea mea. Proiectul a început cu construcția unei echipe de perspectivă pentru lupta la cupele europene și nu prin promovare de jucători din pepiniera proprie.

ADVERTISEMENT

Situația în care s-a ajuns i-a forțat să recurgă la acest lucru. Prezentul e cu totul altul. Nu știu dacă problema la Dinamo este numai ținerea acestei echipe. Dacă ar fi numai plata rapidă a salariilor sau ce cheltuieli mai sunt aici, probabil nu ar fi probleme ca fanii să se descurce.

Ei sunt inventivi și găsesc tot felul de metode să țină momentul, adică prezentul”, a declarat Mihai Stoichiță la finalul partidei.

“La un moment dat o să se sature de sărăcie”, avertizează Mihai Stoichiță]

Directorul tehnic FRF consideră că sunt unele datorii din trecut care vor complica planurile de revenire financiară ale clubului: „Eu am senzația că există niște datorii din trecut care pun bile grele la picioarele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Asta e problema, trecutul. La un moment dat, probabil că o să se sature de o astfel de situație, de sărăcie. Ăsta este cuvântul. Ce să facă statul? Să devină acționar la Dinamo? Nu se poate așa ceva”, a spus Mihai Stoichiță.

Deși 8 jucători au părăsit-o pe Dinamo, suporterii DDB au anunțat că i-a convins pe Diego Fabbrini, Vlad Achim și Magaye Gueye să continue la formația din Ștefan cel Mare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri