Fotbal international

Mihai Stoichiță, avertisment pentru Mirel Rădoi: ”E la grupa mică acum”

30.11.2019 | 22:30
Mihai Stoichiță, avertisment pentru Mirel Rădoi: ”E la grupa mică acum”
Mihai Stoichiță i-a transmis un avertisment noului selecționer al echipei naționale a României, Mirel Rădoi, după ce acesta s-a declarat optimist la tragerea la sorți a grupelor de la Euro 2020
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic de la FRF, Mihai Stoichiță, i-a transmis un avertisment noului selecționer al echipei naționale a României, Mirel Rădoi, după ce acesta s-a declarat optimist la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European din 2020 când a văzut cu cine ar putea juca ”tricolorii”.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,63 este cota pentru ”x la pauză sau la final” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, avertisment pentru Mirel Rădoi: ”Pare mai accesibil”

”Tot e mai bine decât cea în care sunt Portugalia, Franţa şi Germania, datorită tragerii la sorţi, sistemului organizatoric. Dacă dă Dumnezeu şi ne calificăm, atunci pare mai accesibil. Trebuie să ne raportăm la ceva, nu?”, a declarat oficialul FRF la Digi Sport Special.

”Îmi pare bine că e optimist Mirel, dar mai întâi să treacă de cele două meciuri, de grupa mică, că acum e o grupă mai mică, de 4 echipe”, a fost avertismentul lui Mihai Stoichiță pentru Mirel Rădoi după tragerea la sorți a grupelor Euro 2020.

ADVERTISEMENT

”Nu e obiectiv calificarea în aceste două meciuri”

”Da, Mondialul este un obiectiv. Dar acum nu, nu e obiectiv calificarea în aceste două meciuri. Chiar vorbeam că un om care vine şi s-ar putea să nu aibă niciun meci amical, nu ştiu, s-ar putea să aibă unul, să vedem, care vine şi ia o echipă, fără un meci amical, doar cu un stagiu de pregătire de 5-6 zile, câte or fi… Are aproape 4 luni”, a mai spus Stoichiță.

În cazul în care se va califica la Campionatul European din 2020, România va întâlni Austria, Ucraina și Olanda. Două dintre aceste partide se vor disputa pe Arena Națională și unul la Amsterdam.

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri