Sport

Mihai Stoichiță, noi informații despre venirea lui Boloni la națională: „Are cereri rezonabile, care pot fi îndeplinite!”

Mihai Stoichiță a oferit noi informații despre venirea lui Ladislau Boloni la naționala României și spune că tehnicianul are cereri rezonabile, care pot fi îndeplinite.
05.01.2022 | 20:30
Mihai Stoichita noi informatii despre venirea lui Boloni la nationala Are cereri rezonabile care pot fi indeplinite
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a explicat că Ladislau Boloni poate să accepte oferta FRF-ului, cererile sale putând fi îndeplinite.

Totodată, Mihai Stoichiță nu a exclus nici negocierile cu ceilalți antrenori, dar, momentan, Ladislau Boloni pare să fie în capul listei Federației.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, noi informații despre venirea lui Boloni la națională

Mihai Stoichiță a oferit noi informații despre venirea lui Ladislau Boloni la națională, lăsând de înțeles că tehnicianul urmează să dea un răspuns ofertei făcute de FRF, care, din spusele oficialului Federației, îi va satisface toate cerințele antrenorului:

„Sunt încă în discuții ambele părți, urmează să mai avem mâine-poimâine discuții… mergem noi la Nisa sau vine el la București, mai sunt discuții cu toți ceilalți antrenori.

ADVERTISEMENT

Se poate întâmpla să vină și el la București, la ora asta nu e nimic sigur, cine știe? Depinde și de răspunsul lui ce se va întâmpla în continuare, dacă nu, se vor urmări și celelalte piste care au fost luate în această perioadă”.

„Poate să devină o variantă dacă e interesat de o colaborare cu FRF și dacă e interesat de preluarea echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

Nu s-a discutat despre un salariu cu Dan Petrescu, a fost o discuție între el și președinte, eu nu am participat la discuție, dar dacă Dan spune, așa este. Nu fac eu socotelile Federației, pentru că nu sunt în zona aia.

A mai fost un caz acum ceva ani, în care un club ni l-a furat, pentru că a avut o potență financiară mai mare decât Federația Română de Fotbal. Federația nu face aventuri financiare niciodată.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre lucrurile stabile, care oferă un echilibru tuturor”, a mai spus Mihai Stoichiță, la TV DigiSport.

„Din ce știu, Boloni are niște cereri rezonabile!”

Mihai Stoichiță a continuat și a spus că FRF este interesată de continuitate, ceea ce i s-a transmis și lui Ladislau Boloni la discuțiile purtate cu el:

„Din ce știu, Boloni are niște cereri rezolnabile, care pot fi îndeplinite și din acest motiv cred că se poate ajunge la un răspuns favorabil în zilele care urmează.

Eu cred că această continuitate este foarte importantă, dar depinde foarte mult contractul pe care îl va avea antrenorul”.

„Dar poate să și obțină totul în doi ani de zile și poate să obțină un contract mult mai bun decât cel de la națională, ceea ce e și normal”, a mai spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT