Sport

Mihai Stoichiță, despre tactica lui Mirel Rădoi pentru Armenia – România: „Nu mă aștept la un 5-0”

30.03.2021 | 19:53
Mihai Stoichiță, despre tactica lui Mirel Rădoi pentru Armenia - România: „Nu mă aștept la un 5-0”
Mihai Stoichiță, despre tactica lui Mirel Rădoi pentru Armenia - România: „Nu mă aștept la un 5-0”. Sursă foto: digi24.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a vorbit despre tactica pe care Mirel Rădoi o va aborda în partida dintre Armenia și România, partidă pe care „tricolorii” trebuie să o câștige pentru a păstra șanse la locul doi din grupă.

Oficialul Federației Române de Fotbal crede că doar două lucruri pot influența soarta jocului, și anume starea gazonului, dar și prezența fanilor în tribune.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță este încrezător în forțele elevilor lui Mirel Rădoi și este sigur că România va control jocul, iar „tricolorii” vor aborda o tactică ofensivă și vor încerca să își facă meciul mai ușor încă din prima repriză.

Mihai Stoichiță a vorbit despre tactica lui Mirel Rădoi pentru Armenia – România

Mihai Stoichiță a vorbit despre partida dintre Armenia și România, iar oficialul FRF a dezvăluit puțin din tactica lui Mirel Rădoi: Mirel a pregătit partitura, vom controla jocul, nu vom face jocul de așteptare ca împotriva Germaniei.

ADVERTISEMENT

Cheia meciului e în mâna lui Rădoi, pe cine alege să joace. Va face sigur schimbări, se adaptează la adversar, plus că ține cont de distribuirea efortului depus de jucători”.

„Nu mă aștept la o victorie cu 5-0, am avut șansă acum câțiva ani cu Daum, au avut jucător eliminat. Le lipsește numărul 1, Mkhitaryan, nu vom avea probleme”, a mai spus Mihai Stoichiță pentru digisport.ro.

„Cred că stadionul va fi plin!”

„Armenia nu are mulți fotbaliști de valoare ca în alte generații trecute, când jucau în Europa destul de mulți. Dar sunt talentați, destul de duri, joacă pe contraatac.

ADVERTISEMENT

Sunt spații între spectatori, am văzut cum sunt scaunele numerotate și aranjate, cu x-uri între ele. Dar cred că stadionul va fi plin, e un interes enorm, toata lumea vrea la meci.

Nu e cel mai bun teren, mingea sărea necontrolat la antrenament, nu se ridică la nivelul terenurilor din Ungaria de la Europeanul de tineret, de exemplu”, a mai spus Mihai Stoichiță.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,93 este cota pentru ”2 solist” la meciul Armenia – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE