Fotbal international

Mihai Stoichiță își cere scuze după ce l-a înjurat pe Adrian Mutu

14.10.2020 | 09:48
Mihai Stoichiță își cere scuze după ce l-a înjurat pe Adrian Mutu
Mihai Stoichita reactioneaza in meciul de fotbal dintre Romania U21 si Malta U21, din cadrul Preliminariilor Campionatului European din 2021, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, marti 13 octombrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a declarat la finala partidei cu Malta că România are antrenori valoroși la loturile naționale.

Stoichiță a condus de pe bancă tehnică naționala U21 a României, după ce Adrian Mutu nu a putut fi prezent la meci din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

România a învins Malta cu 4-1, golurile naționalei noastre fiind marcate de Mățăn (16), Man (26 și 39 penalty) și Ganea (36).

UPDATE 14 octombrie ora 00: 24 / Înaintea conferinței de presă de după victoria cu Malta, Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a fost surprins înjurându-l pe Adrian Mutu. „Bă, dar e ceva… F***-te în gură, Mutule! Dacă nu te dau afară…”, a fost reacția lui Stoichiță la adresa selecționerului naționalei de tineret, conform Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce vorbele sale au apărut în presă, Mihai Stoichiță a revenit cu o declarație pentru site-ul FRF, prin care și-a ieșit cerut scuze pentru ieșirea necontrolată la adresa lui Adrian Mutu.

„Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o”, a spus Mihai Stoichiță.


Mihai Stoichiță: „Avem antrenori foarte buni la loturile naționale”

„Nu am avut emoții, doar o stare de stres, vreau să îi felicit pe Mutu și pe colaboratori săi, este o plăcere să îi conduc de pe margine pe acești băieți. Nu știu care este situația în celelalte grupe, dar cred că Adrian Mutu poate să facă treabă cu acești băieți. Vremea mea a trecut.

ADVERTISEMENT

Avem antrenori foarte buni, cu toate criticile și răutățile care se fac împotriva lor. A fost o presiune, discursul motivațional a fost repararea imaginii fotbalului românesc. Am jucat cu dezinvoltură chiar și în 9 oameni.

Nu l-am certat pe Băluță, n-a jucat mult timp, Adi Mutu mi-a cerut să îl bag pe teren. Merg să vorbesc cu Mirel Radoi să îl încurajez, și președintele Burleanu a vorbit cu el” a declarat Mihai Stoichiță la finalul întânlirii pentru PRO X.

România U21 sigură de locul 2 în grupă

Naționala de tineret a României este sigură de poziția secundă în grupa de calificare pentru turneul final din 2021.

ADVERTISEMENT

Danemarca a învins cu 2-1 Finlanda și a rămas liderul grupei cu 25 de puncte, cu 6 mai mult decât tricolorii noștri.

Ultima partidă pentru România va avea loc pe 17 noiembrie cu Danemarca, meci important în contextul în care cele mai bune 5 locuri secunde obțin automat calificarea la Euro 2021. „Tricolorii” au nevoie de o victorie pentru a fi siguri că vor prinde cele cinci poziții care duc la Euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri