Fotbal intern

Mihai Stoichiță nu e îngrijorat după Danemarca – România 2-1 la tineret: ”E primul meci, nu e o tragedie”

10.09.2019 | 22:01
Mihai Stoichita nu e ingrijorat dupa Danemarca  Romania 21 la tineret E primul meci nu e o tragedie

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, nu e îngrijorat după înfrângerea din meciul Danemarca – România 2-1, debutul naționalei de tineret în preliminariile Campionatului European din 2021. ”Tricolorii mici” au avut șansa de a pleca cu un punct de la Aalborg, dar Florinel Coman a ratat un penalty în minutele de prelungire.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.69 este cota pentru “nu marchează ambele echipe la Slovacia – Țara Galilor”. Vezi aici toate cotele!

Mihai Stoichiță nu e îngrijorat după Danemarca – România 2-1 la tineret: ”Nu se termină viața aici”

”Trebuie să ținem capul sus, nu se termină viața aici. Evoluția a fost fluctuantă, poate că băieții nici nu se cunosc bine între ei. Sunt jucători buni, de valoare, și care pot îndrepta lucrurile. Primul examen va fi meciul următor și Mirel are timp să regleze lucrurile. În prima repriză, după primele 25 de minute, am fost mult mai agresivi, am avut ocazii. După un start de repriză a doua cam egală, iar am revenit la conducerea jocului. Păcat de penalty-ul ratat”, a declarat Mihai Stoichiță după meciul de tineret Danemarca – România 2-1.

”Mirel a schimbat sistemul și din cauza adversarului, dar el își dorește posesie și agresivitate. Așteptam mult mai mult de la Drăguș, de la Adrian Petre… Băluță a jucat bine în centrul terenului, a distribuit multe baloane, a fost prezent și în apărare și în atac. E primul meci, nu e o tragedie, se poate repara. La final am intrat în vestiar să le strâng mâinile și erau extrem de dezamăgiți. Danemarca este o echipă foarte bună și cred că este mai valoroasă decât Ucraina, dar nu trebuie să subestimăm nici Finlanda”, a mai spus oficialul FRF la emisiunea Digi Sport Special.

”Păcat de acel 11 metri”

”A fost foarte frumos că am avut caracter și am reușit să limităm scorul. Am avut și în final șansa să egalăm. Eram la băieți în vestiare, nu erau prea fericiți. Îmi pare rău că unul dintre cei mai buni jucători pe teren a ratat. Era important să înceapă bine băieții. Păcat de acel 11 metri”, a afirmat Mihai Stoichiță.

România a fost învinsă de Danemarca, scor 1-2, în primul meci din preliminariile Campionatului European de tineret din 2021. Florinel Coman a ratat un penalty în minutul 90+3.

Tags: