Fotbal intern

Mihai Stoichiță, pariu nebun dacă România nu merge la EURO 2020. “Vin şi eu în chiloţi la TV!”

21.11.2018 | 23:01
Mihai Stoichita pariu nebun daca Romania nu merge la EURO 2020 Vin si eu in chiloti la TV
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehice a FRF (Federaţiei Române de Fotbal) a făcut un pariu nebun dacă echipa naţională a României nu va reuşi să se califice la EURO 2020. Oficialul FRF este convins că selecţionerul Cosmin Contra va reuşi să îi ducă pe tricolori la Campionatul European şi a făcut o promisiune.

Mihai Stoichiţă este sigur că echipa naţională a României va reuşi să se califice la EURO 2020, chiar dacă face parte din urna 4 la tragerea la sorţi pentru preliminariile turneului final. Astfel, oficialul FRF a promis că, în situaţia în care tricolorii lui Cosmin Contra nu vor merge la Campionatul European, va veni în chiloţi la TV.

ADVERTISEMENT

Pariul nebun al lui Mihai Stoichiţă dacă România nu merge la EURO 2020

”Îți spun de acum, Remus (n.r. jurnalistul Remus Răureanu), că fac un pariu cu voi, cereți-mi ce vreți, chiar să îmi dau demisia, că ne calificăm la Euro. Hai, ca să nu îmi pierd și eu pâinea, vin și eu în chiloți lângă Ilie. Am început să mă îngraș. Singura problemă e să îmi găsesc bermude pe măsură”, a spus Mihai Stoichiță la o emisiune de sport. Oficialul de la FRF a fost completat de Edi Iordănescu, fostul antrenor de la CFR Cluj. “Deci preferi să rămâi în chiloţi decât să îţi dai demisia”.

Un pariu asemănător a fost făcut şi de Ilie Dumitrescu cu Decebal Rădulescu când a venit vorba despre România U21. Eu cred în această generație, în toate compartimentele avem jucători valoroși. Sunt și 3 titulari de la naționala mare care pot juca aici – Răzvan Marin, Drăguș și Băluță – iar Rădoi va avea un lot numeric valoros, cu experiență. E, uite, fac un pariu cu tine în direct, că echipa asta va ajunge în semifinală. Să vii în ‘underwear’ (n.r. în lenjerie intimă) aici, exact ce a făcut Lineker. Și eu tot la fel, niciun fel de problemă”.

ADVERTISEMENT