News

Prima reacție oficială după ce 6 membri ai FRF au intrat în autoizolare. „Sunt autoizolat de vineri, sunt ok, dar mă gândesc la ceilalți semeni, cum ar trebui să facă toți!” EXCLUSIV

16.03.2020 | 16:41
Prima reactie oficiala dupa ce 6 membri ai FRF au intrat in autoizolare Sunt autoizolat de vineri sunt ok dar ma gandesc la ceilalti semeni cum ar trebui sa faca toti EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

România a avut șase reprezentanți la tragerea la sorți a grupelor pentru viitoarea ediție a Ligii Națiunilor, care s-a desfășurat pe 2 martie la Amsterdam.

Trei dintre cei prezenți (președintele și vicepreședintele federației sârbe, plus președintele celei elvețiene) au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Cei șase oficiali români prezenți acum două săptămâni în Olanda au intrat luni, 16 martie, în autoizolare la domiciliu. FANATIK a obținut o primă reacție oficială a unuia dintre cei șase, Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, prima reacție oficială după ce el și alți 5 colegi din FRF au intrat în autoizolare

Cei șase oameni din FRF care au fost prezenți la începutul lunii martie în Olanda, la Amsterdam, unde s-a desfășurat tragerea la sorți a viitoarei ediții a Ligii Națiunilor sunt președintele Răzvan Burleanu, selecționerul Mirel Rădoi, Mihai Stoichiță, Gabriel Bodescu, Radu Vișan și Gabriel Berceanu.

După ce s-a aflat că trei dintre sutele de oameni prezenți la eveniment sunt pozitivi la coronavirus (Slavisa Kokeza, președintele federației sârbe, Marko Pantelic, vicele aceluiași for și Dominique Blanc, șeful federației elvețiene de fotbal), s-a decis ca toți cei șase oficiali români să intre în autoizolare.

ADVERTISEMENT

FRF a oferit luni, în jurul prânzului, un comunicat pe această temă, FANATIK a discutat cu Mihai Stoichiță despre situația sa actuală și a colegilor săi.

Pot spune că sunt deja la autoizolare încă de vineri, pentru că nu am mai ieșit din casă de atunci. Sunt bine, nu am nicio problemă de sănătate și stau blocat în casă, deși eu sunt un om foarte activ”spune Stoichiță pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță povestește ce s-a întâmplat la Amsterdam. „Cred că au fost o mie de persoane într-o sală ca Scala din Milano”

Actualul șef al Comisiei Tehnice a FRF a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni la Amsterdam, la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor. El mai precizează că niciunul dintre colegii săi nu are vreo problemă din cauza acestui virus.

Uite, azi, luni, 16 martie sunt deja 14 zile de la întâlnirea noastră de la Amsterdam. Adică exact perioada în care dacă ai vreo problemă apar simptome ale infestării. Nu cred că e cazul la noi.

ADVERTISEMENT

Acolo, la Amsterdam, cred că au fost o mie de persoane într-o sală mare, cum e Scala din Milano. Am citit și eu despre cei trei, așa că stăm acasă toți șase în această săptămână. Deci încă 7 zile. Așa e și normal să se întâmple, pentru că eu mă gândesc la ceilalți, la semenii noștri, și așa ar trebui să facă toți. Să sperăm că se termină cât mai repede toată această nebunie”a declarat Mihai Stoichiță în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT