Sport

Mihai Stoichiță se ferește să-i dea sfaturi lui Edi Iordănescu: „Nu pot să-i aduc critici, pentru că aș strica unele relații. Îi cer să aibă mai mult curaj”

Mihai Stoichiță s-a ferit să îi dea sfaturi lui Edi Iordănescu și s-a rezumat doar în a-i cere selecționerului să fie mai curajos.
30.09.2022 | 21:16
Mihai Stoichita se fereste sai dea sfaturi lui Edi Iordanescu Nu pot sai aduc critici pentru ca as strica unele relatii Ii cer sa aiba mai mult curaj
Mihai Stoichiță se ferește să-i dea sfaturi lui Edi Iordănescu Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu va continua pe banca tehnică a naționalei României.

Mihai Stoichiță se ferește să-i dea sfaturi lui Edi Iordănescu

Mihai Stoichiță a vorbit despre viitorul lui Edi Iordănescu și s-a ferit să-i dea sfaturi selecționerului, pentru a nu deranja și pentru a nu-și strica unele relații:

ADVERTISEMENT

„Fiecare membru al Comisiei Tehnice și-au exprimat la ședință argumentele pro sau contra pentru Edi Iordănescu. Logica lucrurilor înclină spre Edi Iordănescu și atunci bineînțeles că s-a luat această hotărâre.

A fost unanimitate! E vorba și despre contextul la care suntem la ora actuală. Eu cred că Edi a adus ce are mai bun. A scos ce-i mai bun de la ei, am văzut în ultimele două meciuri”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu pot să-i aduc critici, pentru că poate aș strica unele relații și nu mă bag în discuțiile astea. Eu îi cer mai mult curaj, atât, înțelegeți ce vreți.

Nu mă transform în avocatul lui Edi, dar mă transform în avocatul logicii. Am avut problemele cu COVID-ul la meciurile amicale și ne amintim și de problemele pe care le-am avut la începutul campaniei de Nations League”, a mai spus Mihai Stoichiță, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Ce continuitate e aia dacă-i spunem să plece după 2 etape?”

„Vă spun ceva, în comunicatul acela există cuvântul continuitate. Ce continuitate dăm noi după o campanie nereușită aparent. Că dacă iei meciurile cu Bosnia și Finlanda, suntem mai bine, Muntenegru ne-a dat peste cap.

Ce continuitate e dacă-i spunem că după două meciuri e dat afară? Ce e aia?”, a continuat Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

„Cu ce să mai reconstruim echipa națională, cu juniori? Că am tot reconstruit până acum. Contractul lui Edi va fi pentru această campanie. 

Ce va fi, vom vedea, nu pot să prevăd situații la fotbal. S-ar putea să jucăm un fotbal spectaculos și Doamne ferește nu ne calificăm”, a mai spus oficialul FRF-ului.

ADVERTISEMENT