Sport

Mihai Stoichiţă trage un semnal de alarmă după România – Georgia 1-2: ”Trebuie să ne trezim”

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a analizat evoluția tricolorilor în amicalul cu Georgia.
03.06.2021 | 14:25
Mihai Stoichita trage un semnal de alarma dupa Romania  Georgia 12 Trebuie sa ne trezim
ADVERTISEMENT

Oficialul FRF nu a ascuns faptul că a fost dezamăgit de modul în care au abordat tricolorii întâlnirea cu Georgia, pe care au pierdut-o cu 1-2.

În ciuda caracterului amical, Stoichiță a mărturisit că aștepta o altă atitudine din partea internaționalilor români cărora le-a transmis un mesaj ferm.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, dezamăgit de rezultatul din amicalul România – Georgia

Mihai Stoichiță crede că România putea să obțină ușor victoria în fața Georgiei, dacă ar fi fructificat oportunitățile avute și dacă Florin Tănase nu era eliminat.

Oficialul FRF consideră că acel moment, eliminarea atacantului, a fost decisiv în fața unei naționale periculoase, așa cum o consideră pe Georgia.

ADVERTISEMENT

”Accident cu Armenia, cu Georgia, trebuie să ne trezim, probabil că în Anglia vom fi mai conectaţi la joc, acolo ne va fi frică, aici nu ne-a fost.

Sunt meciuri amicale, dar şi ele fac partea din viaţa unei echipe. Momentele mari la români au fost victoriile din meciurile amicale. Mă dezamăgeşte rezultatul.

ADVERTISEMENT

Dacă eram mai atenţi nu se întâmpla asta. Mirel trebuie să-i capaciteze să fie mult mai atenţi, mai concentraţi”, a declarat Mihai Stoichiță, după eșecul de la Ploiești.

Ce a remarcat Stoichiță la jucătorii români

Directorul tehnic al FRF a mărturisit că nu se aștepta ca jucătorii să abordeze meciul cu Georgia atât de relaxați, dar speră ca în jocurile de la toamnă, aceștia să aibă altă atitudine.

ADVERTISEMENT

”Poate că şi băieţii au luat-o un pic mai uşor, din punct de vedere psihologic. Sunt dezamăgiri, dar mă gândesc doar la toamnă, acolo sunt răspunsurile reale.

„Au fost momente de joc bune, dar şi proaste, ne-au surprins cu viteza, cu agresivitatea, cu tehnica, trebuie să fim circumspecţi în continuare”, a punctat Stoichiță.

După amicalul cu Georgia, România va întâlni Anglia, la Middlesbrough, într-un meci care se va juca duminică, de la ora 19:00.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 6,50 este cota pentru un rezultat de egalitate la meciul Anglia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT