Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoichiță visează frumos la Europeanul de Tineret: ”Cu echipa asta, ne putem gândi la titlu!”. Video Exclusiv

Mihai Stoichiță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre calitatea jucătorilor de la naționala U21 și este de părere că ”tricolorii” pot câștiga Europeanul de Tineret.
23.03.2023 | 14:35
Mihai Stoichita viseaza frumos la Europeanul de Tineret Cu echipa asta ne putem gandi la titlu Video Exclusiv
Mihai Stoichiță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre calitatea jucătorilor de la naționala U21 și este de părere că ”tricolorii” pot câștiga Europeanul de Tineret. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa națională condusă de Emil Săndoi are două amicale foarte tari cu Portugalia și Germania la finalul lunii, înainte de turneul final din vară, competiție găzduită împreună de țara noastră și Georgia.

Mihai Stoichiță crede că România are șanse să câștige Europeanul de Tineret

Invitat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță este încrezător că naționala U21 a României va face o figură frumoasă la Europeanul de Tineret și s-a arătat deranjat de refuzul lui Cătălin Cârjan de a merge la reprezentativa U20.

ADVERTISEMENT

”De câteva zile stau numai la echipele naționale și mă uit și eu când intru la o ședință ce e în jurul meu. Mă uitam ieri (n.r. – marți) la U21, pentru că m-am dus și am stat cu Emil Săndoi și cu băieții la o analiză a meciurilor Portugaliei, și când vezi Petrila, Baiaram, Grameni, Pitu, Miculescu, absolut toți care sunt pe acolo sunt jucători care decid meciuri pentru poate posibila viitoare campioană a României.

Și noi facem un caz de un jucător care a refuzat constant convocarea la echipa națională (n.r. – Cătălin Cârjan). Păi se ridică nivelul campionatului U23 din Anglia la nivelul din SuperLiga?

ADVERTISEMENT

Și când m-am uitat la ei le-am spus: ‘cu voi mie nu îmi e frică să spun că mă duc să câștig Campionatul European’. Dacă mă mai gândesc că de la echipa mare poate să vină după ce termină acțiunea din vară Louis Munteanu, Tavi Popescu, mai e încă unul…

Te uiți la ei, păi când spui numele astea, probabil dacă ai avea echipa națională U21 pe mână te-ai bate la campionat în România. Asta e părerea mea”, a declarat Stoichiță, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO

Cârjan, criticat vehement de Săndoi și Pancu

Selecționerul echipei naționale U21 a României, Emil Săndoi, a anunțat faptul că mijlocașul Cătălin Cârjan de la Arsenal a refuzat să meargă la naționala U20 după ce a aflat că nu va rămâne în lotul definitiv al reprezentativei de tineret, deși fusese pe lista preliminară a stranierilor.

Daniel Pancu, selecționerul naționalei U20 a României, l-a pus la zid pe Cătălin Cârjan, după ce acesta a refuzat convocarea pentru amicalele cu Portugalia și Norvegia, și a explicat faptul că nu se va ruga de niciun jucător.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT