Life

Mihai Sturzu de la Hi-Q, dezvăluiri despre noua sa viață. Ce face după ce a renunțat la muzică și politică

13.10.2020 | 17:45
Mihai Sturzu de la HiQ dezvaluiri despre noua sa viata Ce face dupa ce a renuntat la muzica si politica
Mihai Sturzu a activat pentru o scurtă perioadă și ca politician
ADVERTISEMENT

Mihai Sturzu din trupa Hi-Q a făcut mărturisiri uimitoare despre noua sa viață. Cunoscut datorită formației sale muzicale, acesta a făcut parte pentru o perioadă și din lumea politică de la noi.

Celebrul bărbat are însă în prezent o activitate neobișnuită, pe care a preferat-o în favoarea muzicii, la care a renunțat după aproape două decenii.

ADVERTISEMENT

Deși recunoaște că s-ar întoarce oricând în fața reflectoarelor cu un astfel de proiect, Mihai Sturzu este foarte mulțumit de noua sa preocupare și anume cea de pilot de avion. Până în prezent a condus la detinație chiar câteva vedete de la noi, de când s-a apucat de această merserie.

Mihai Sturzu de la Hi-Q a dezvăluit de ce a renunțat la muzică după aproape două decenii

Cândva putea fi văzut pe scenă alături de colegii săi Dana Nălbaru și Florin Grozea, dar în momentul de față Mihai Sturzu se bucură de viața de pilot de avion. În acest sens, cunoscutul bărbat care a preferat să se îndepărteze de lumina reflectoarelor și de lumea showbiz-ului a făcut mărturisiri neașteptate.

ADVERTISEMENT

În cadrul celui mai nou interviu oferit, fostul component al trupei Hi-Q a povestit cum arată o zi obișnuită pentru el, dar și că a condus până în prezent câteva modele de aeronave, considerate destul de complex de manevrat.

Mihai Sturzu de la Hi-Q, dezvăluiri despre noua sa viață. Ce face după ce a renunțat la muzică și politică
Mihai Sturzu a renunțat de ceva vreme la muzică și politică pentru a se face pilot de avion

“Sunt doar un om norocos, recunosc, un om care a reușit să își transforme pasiunile în job. (…) Profesional, sunt foarte concentrat pe aviație. Sună egoist, știu, dar zbor în primul rând pentru că zborul mă face fericit.

ADVERTISEMENT

În plus, mereu înveți, mereu progresezi, în fiecare zi ești un pilot mai bun. Sper ca, în câțiva ani, să devin comandant de Airbus A320/A321. Mai departe, vom trăi și vom vedea.”, a povestit Mihai Sturzu, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Acesta a pilotat și avioane de tip Airbus, de o dimensiune considerabilă și în trecut l-a avut și pe artistul Fuego ca pasager. Mihai Sturzu a mărturisit că își dorește să devină chiar comandant pe acest tip de avion și că are planuri mărețe legate de viitor și își dorește să persevereze în această meserie.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă are vreun regret în legătură cu alegerile sale care l-au adus până la acest rol important, Mihai Sturzu s-a arătat total mulțumit de noua lui viață.

“Nu am regretat niciodată faptul că am devenit pilot. Iar momentele mai dificile în niciun caz nu te fac să regreți, ci dimpotrivă: te pun în situația să folosețti la maximum capacitățile de pilot, de membru al unui echipaj, să îți exersezi ceea ce se numesc soft skills.”, a mai spus fostul membru de la Hi-Q.

ADVERTISEMENT