Fotbal intern

Mihai Teja a explicat de ce nu joacă Marko Momcilovic la FCSB. “Nu vreau să-l fac de râs!”

12.02.2019 | 13:51
Mihai Teja a explicat de ce nu joaca Marko Momcilovic la FCSB Nu vreau sal fac de ras

Marko Momcilovic nu a fost folosit de Mihai Teja în primele două meciuri jucate de FCSB în 2019, iar antrenorul vicecampioanei României a explicat de ce nu joacă fundașul sârb la gruparea roș-albastră. Tehnicianul român nu a dorit să riște și să slăbească echipa introducându-l pe Marko Momcilovic în meciurile FCSB-ului cu Dunărea Călărași și AFC Hermannstadt.

Marko Momcilovic nu a făcut parte din lotul FCSB-ului, iar Mihai Teja susține că fundașul în vârstă de 31 de ani nu este pregătit din punct de vedere fizic ca să joace pentru gruparea roș-albastră în acest moment și nu dorește să îl facă de râs în cazul în care acesta ar avea o prestație slabă.

De ce nu joacă Marko Momcilovic la FCSB

“Da, pe Momcilovic îl aștept! Nu are ritm, e ca Mihai Pintilii, poate chiar mai în urmă cu pregătirea fizică. N-a apucat nici în cantonament să joace în meciurile amicale și e destul de greu să poți să îl arunci într-un meci cu miză. Și nici nu vreau să îl fac de râs pe el și nici să slăbesc echipa din acest punct de vedere. Când va fi 90% sau 100% sigur va intra, pentru că este un fotbalist cu mare calitate”, a spus Mihai Teja, la conferința de presă susținută la finalul meciului FCSB – Hermannstadt, scor 3-0.

Marko Momcilovic într-un meci jucat de FCSB în Liga 1 Betano

Marko Momcilovic s-a accidentat în luna august a anului 2018, atunci când FCSB a jucat pe terenul celor de la Hajduk Split, în turul 3 preliminar al Europa League. Fundașul sârb în vârstă de 31 de ani a fost scos de pe teren după 41 de minute. Deși trebuia să revină la antrenamentele FCSB-ului după cinci săptămâni, Marko Momcilovic a suferit o recidivă și încă nu este pregătit să joace pentru gruparea roș-albatră.

  • 800.000 de euro este cota lui Marko Momcilovic, conform transfermarkt.com
  • 5 meciuri a jucat Marko Momcilovic în sezonul 2018 – 2019
Tags: