Fotbal intern

Mihai Teja a fost prezentat oficial la FC Voluntari: “Vrem să fim mai buni decât Dinamo!” Ce spune despre implicarea lui Gigi Becali

09.01.2020 | 14:25
Mihai Teja a fost prezentat oficial la FC Voluntari Vrem sa fim mai buni decat Dinamo Ce spune despre implicarea lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Mihai Teja este noul antrenor al celor de la FC Voluntari. Tehnicianul a fost prezentat oficial şi are obiectivul de a salva echipa de la retrogradare. Aşa cum FANATIK a anunţat, Teja va avea contract până în vară, cu prelungire automată pe încă un sezon dacă salvează echipa şi un salariu lunar de 6000 de euro. 

Mihai Teja a fost prezentat oficial la FC Voluntari: “Noi nu suntem Steaua 2”

Gigi Becali a înlesnit această numire a lui Teja la FC Voluntari convingându-l pe finul său, primarul oraşului, Florentin Pandele, că este antrenorul cel mai potrivit. În urmă cu câteva zile, ilfovenii au anunţat despărţirea de Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

La prezentarea oficială, Teja a negat orice implicare a lui Becali în cadrul echipei ilfovene, chiar dacă FCSB ar putea împrumuta câţiva jucători în această iarnă la Voluntari: “Trebuie ca Salomao și Moutinho să-și dorească întâi să vină aici. Noi nu suntem Steaua 2. Am o relație bună cu Gigi Becali, dar fiecare e pe drumul lui, dar nu amestec lucrurile. Nu există implicarea dânsului aici, am devenit imun la ce se scrie în presă despre asta!”

FC Voluntari este ultima în clasament, cu o singură victorie în 21 de meciuri de campionat. Chiar şi aşa, Mihai Teja este încrezător şi vrea să construiască o echipă care să se poată bate cu cele mai bune echipe din play-out. Dinamo are mari şanse să joace pentru al treilea sezon la rând acolo şi Teja speră să se poată de la egal la egal cu “câinii”:

ADVERTISEMENT

“Noi vrem să fim mai buni decât Dinamo, dacă ei vor juca în play-out”

“‘Sunt sigur că putem salva echipa, mai ales că play-out-ul îți dă posibilitatea să revii în joc. Încercăm să dăm maximum cu jucătorii și sperăm să ne salvăm. Noi vrem să fim mai buni ca Dinamo, dacă ei vor juca în play-out, dar nu putem ști, vedem.

E păcat că un nume ca Dinamo a ajuns în starea asta, are una din cele mai frumoase galerii. O să lucrez cu Eusebiu Tudor, Ciprian Niță, Costică Dumitru și un preparator fizic din Spania”, a precizat Teja.

ADVERTISEMENT

“Nu-mi permit să-i dau sfaturi lui Rednic”

Mihai Teja a fost înlocuit la Iaşi de mentorul său, Mircea Rednic. Teja a fost “secundul” lui Rednic la Dinamo şi Petrolul Ploieşti: “Nu-mi permit să-i dau sfaturi lui Rednic, știe ce are de făcut, îi mulțumesc că m-a ajutat în cariera mea. Am fost întrebat însă dacă e soluția bună la Iași și evident că am zis că da!

La Iași am fost o echipă nouă, știam că nu putem continua mult acea formă bună. Ne-am autodepășit, dar lucrurile au scăpat de sub control”, a declarat Mihai Teja la prezentarea oficială de la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari este pe ultimul loc în Casa Pariurilor Liga 1 cu 8 puncte obţinute în 21 de etape. Ilfovenii au şi un meci restanţă, cu FCSB, amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. În prima parte a stagiunii, Mihai Teja a antrenat la Poli Iaşi.

  • 6000 de euro pe lună este salariul lui Teja la Voluntari
  • 6 luni de contract are antrenorul cu ilfovenii

 

ADVERTISEMENT