Fotbal intern

Mihai Teja, avertizat de Vlad Munteanu după ce a semnat cu FCSB! ”Strategia din lojă va fi peste strategia de fotbal”

28.12.2018 | 09:13
Mihai Teja avertizat de Vlad Munteanu dupa ce a semnat cu FCSB Strategia din loja va fi peste strategia de fotbal
ADVERTISEMENT

Noul antrenor al echipei FCSB, Mihai Teja, a fost avertizat de Vlad Munteanu, alături de care a colaborat la Universitatea Cluj, că s-ar putea să nu-și impună strategia în fața finanțatorului Gigi Becali. Fostul mijlocaș îl laudă pe tânărul tehnician despre care spune că are potențial.

”Mihai Teja este un antrenor extrem de pasionat, are un caracter foarte bun şi frumos şi dacă va avea noroc de rezultate probabil că va fi lăsat să îşi facă şi treaba. Dacă nu va avea noroc de rezultate, strategia din lojă va fi peste strategia de fotbal de la academia de fotbal sau de la Şcoala federală de antrenori”, a declarat actualul manager sportiv al echipei naţionale de tineret a României, conform  Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali și Mihai Teja la conferința de presă în care a fost prezentat noul antrenor de la FCSB
Gigi Becali și Mihai Teja la conferința de presă în care a fost prezentat noul antrenor de la FCSB

Mihai Teja, avertizat de Vlad Munteanu după ce a semnat cu FCSB: ”Este cea mai mare problemă a antrenorilor”

”Cred că este cea mai mare problemă a antrenorilor din România, aceea de a gestiona relaţiile cu patronii. Am fost la Universitatea Cluj împreună şi am fost impresionat de el. Are potenţial”, a mai afirmat Vlad Munteanu, după ce Mihai Teja a semnat cu FCSB.

Și George Galamaz l-a lăudat pe Mihai Teja: ”Un băiat extraordinar, un caracter extraordinar şi m-aş bucura foarte mult ca în aceste șase luni, că am înţeles că are un termen de garanţie, să aibă rezultate, pentru că este un antrenor bun. Un antrenor care se face respectat de jucători, apreciat şi îi face şi pe ei să joace, să dea un pic mai mult decât dau ei meci de meci. M-aş bucura pentru el dacă ar avea rezultate, e clar că domnul Becali nu s-ar băga. Eu asta consider, că este un antrenor care este pe val, a făcut nişte lucruri extraordinare la Gaz Metan. Dintr-o echipă mică a reuşit să o ducă unde a dus-o şi nu doar atâta şi jocul arată foarte bine a celor de la Gaz Metan”.

ADVERTISEMENT

Mihai Teja a semnat un contract pe un an și jumătate cu FCSB și a fost prezentat oficial într-o conferință de presă susținută alături de Gigi Becali la Palatul acestuia din Aleea Alexandru. Finanțatorul vicecampioanei din Liga 1 Betano a dezvăluit pentru FANATIK, că noul tehnician i-a cerut doi jucători pentru a putea avea posesie.

Tags: