Fotbal intern

Mihai Teja, criticat de un alt antrenor după FCSB – U Craiova 3-2! ”Nu are o filosofie de joc câștigătoare”

25.02.2019 | 11:17
Mihai Teja criticat de un alt antrenor dupa FCSB  U Craiova 32 Nu are o filosofie de joc castigatoare

Tehnicianul Mihai Teja a fost criticat de un alt antrenor după meciul FCSB – U Craiova 3-2, din etapa cu numărul 25 a Ligii 1 Betano. Ionuț Chirilă îi reproșează lui Teja faptul că face schimbări la pauză, el consideră că o echipă care procedează așa nu are o filosofie de joc câștigătoare.

”O echipă puternică nu face schimbări. Ați văzut-o pe Barcelona să procedeze așa? O echipă care procedează așa nu e puternică! Dacă jocul funcționează, de ce să faci schimbări la pauză?”, a declarat Ionuț Chirilă la gsp.ro.

Mihai Teja, criticat de un alt antrenor după FCSB - U Craiova 3-2! ”Nu are o filosofie de joc câștigătoare”
Mihai Stoica se bucura in meciul de fotbal dintre FCSB si Unversitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

Mihai Teja, criticat de un alt antrenor după FCSB – U Craiova 3-2: ”Nu are o partitură tactică bine pusă la punct”

”O echipă care face schimbări la pauză nu-și găsește cadența, nu are o partitură tactică bine pusă la punct și nu are o filosofie de joc câștigătoare. FCSB e în căutări de trei ani pentru că nu reușește să câștige titlul”, au fost criticile pe care i le-a adus Ionuț Chirilă lui Mihai Teja după întâlnirea FCSB – U Craiova 3-2.

Ionuț Chirilă consideră că U Craiova nu se poate implica în lupta la titlu: Joc foarte slab din punct de vedere tactic. A doua, a treia minge era greșită mereu. Toate șansele veneau din urma unor caramboluri. Parcă eram la jocuri mecanice. Nimeni nu putea să construiască, echipele nu aveau limpezime. După jocul practicat de Craiova, amintindu-mi și de jocul din prima repriză cu CFR Cluj, la titlu se bat doar două echipe. Steaua și CFR Cluj”.

În meciul FCSB – U Craiova 3-2, disputat pe Arena Națională din Capitală, Mihai Teja l-a înlocuit la pauză pe Florinel Coman cu Florentin Matei.