Fotbal intern

Mihai Teja, despre transferurile de la FCSB. Pleacă Harlem Gnohere? “A avut niște probleme!”

Autori: Claudiu Ilie, Iuliana Spirache | 24.01.2019 | 16:01
Mihai Teja la un antrenament al FCSB-ului. Ce zice antrenorul despre transferurile vicecampioanei României

La finalul stagiului de pregătire susținut de FCSB în Marbella, Spania, Mihai Teja a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre transferurile de la vicecampioana României, situația lui Andrei Vlad, posibilitatea ca Harlem Gnohere să plece în această iarnă, dar și despre problemele medicale de la FCSB.

Mihai Teja susține că este încântat de toți jucătorii care au ajuns sub comanda lui în această iarnă și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ioan Hora. Mai mult, antrenorul roș-albaștrilor susține că Andrei Vlad nu va pleca de la FCSB, iar despre situația lui Harlem Gnohere a evitat să vorbească.

Ce zice Mihai Teja despre transferurile de la FCSB

…despre transferurile de la FCSB:Toate transferurile sunt reușite. Sunt jucători cu valoare, jucători care pot aduce un plus și avem nevoie de toți pentru că nu o să fie ușor să câștigăm campionatul. Trebuie să îl câștigăm și trebuie să fim încrezători.”

..despre fundașii centrali de la FCSB: “Momentan avem 4 fundași centrali și cred că sunt jucători foarte buni toți și au arătat asta în perioada de cantonament. Mie mi-a plăcut jocul lor, dar mai sunt destule probleme de pus la punct.”

…despre situația lui Andrei Vlad: “Nu va pleca! Cu cine mai rămânem dacă pleacă Vlad? Rămân cu un singur portar? Pleșca? Nu știu… poate de la vară. Deocamdată avem doi portari, unul e tânăr și foarte bun, iar Pufi are experiență și suntem acoperiți.”

Ce se întâmplă cu Gnohere și jucătorii accidentați de la FCSB

…despre Harlem Gnohere: “Nu vreau să vorbesc dacă o să plece sau nu Gnohere. Eu am acum trei atacanți și trebuie să își facă fiecare treaba, să intre, să dea goluri. Nu știu dacă există oferte pentru el. Gnohere a avut niște probleme pe care le-a acuzat de ceva vreme, s-au rezolvat și va începe 100%.”

…despre Ioan Hora: “Mă așteptam ca Hora să dea gol și mă aștept să dea foarte multe goluri pe viitor. Este un jucător bun, cu experiență, care are valoare pentru că a venit la Steaua.” 

Florentin Matei și Mihai Teja într-o conferință de presă

…despre problemele medicale de la FCSB: “Nu mai avem jucători accidentați. Pintilii a făcut toate antrenamentele, Momcilovic la fel. Teixeira a și jucat două reprize… Lucrurile sunt pe un drum bun din acest punct de vedere.”

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!