Fotbal intern

Mihai Teja, discurs mobilizator la 1-2, în pauza meciului Voluntari – FCSB! ”Ne-am retras cam mult!” Cum a încercat să îi trezească. EXCLUSIV

02.03.2019 | 20:15
Mihai Teja discurs mobilizator la 12 in pauza meciului Voluntari  FCSB Neam retras cam mult Cum a incercat sa ii trezeasca EXCLUSIV

Antrenorul Mihai Teja a avut un discurs încurajator la pauza meciului Voluntari – FCSB, în momentul în care elevii săi erau conduși cu 2-1. FANATIK a ascultat cuvintele pe care tehnicianul ”roș-albaștrilor” le-a transmis jucătorilor la vestiare. El le-a explicat fotbaliștilor că nu este nimic pierdut, dar le-a transmis în același timp că s-au retras prea mult după ce Florin Tănase a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Jucătorii au reacţionat bine după pauză, reuşind să egaleze imediat prin Hora, însă nu au reuşit să înscrie şi golul victoriei.

Mihai Teja, discurs la 1-2, în pauza meciului Voluntari – FCSB: ”Capul sus, nu e nimic pierdut”

”Haideți, curaj! Am luat două goluri la faze fixe, se întâmplă! Ne-am retras cam mult după golul nostru! Capul sus, aveți încredere în voi! Mai avem 45 de minute! Trebuie sa întoarcem! Nu e nimic pierdut!”, a fost discursul lui Mihai Teja în pauza meciului Voluntari – FCSB. Surprinzător, ilfovenii conduc la pauză cu 2-1 prin reușitele lui Igor Armash și Marian Căpățână.

Directorul sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica, a protestat vehement la primul gol marcat de FC Voluntari, considerând că la faza respectivă a fost un ofsaid de trei metri nesemnalizat de brigada de arbitri. Vicecampioana Ligii 1 Betano a mai primit o lovitură grea în prima repriză, atunci când l-a pierdut pe căpitanul Mihai Pintilii. Mijlocașul, care abia revenise după o accidentare, a suferit o ruptură la coapsa stângă și a fost înlocuit cu Adrian Stoian.