Fotbal intern

Mihai Teja, explicații pentru înfrângerea din meciul Voluntari – FCSB 1-2: ”S-a decis în 5 minute”

06.02.2020 | 23:11
Mihai Teja explicatii pentru infrangerea din meciul Voluntari  FCSB 12 Sa decis in 5 minute
ADVERTISEMENT

Antrenorul Mihai Teja a explicat înfrângerea din meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, restanță din etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Mihai Teja, explicații pentru înfrângerea din meciul Voluntari – FCSB 1-2: ”Un astfel de adversar te pedepsește când are 1-2 ocazii”

”Sunt mulțumit de băieți, am făcut un joc bun. Meciul s-a decis în 5 minute, la al doilea gol și eliminarea lui Armaș. El e un jucător de calitate și sperăm ca pe viitor să nu mai greșească. Sunt sigur că a făcut ceea ce a crezut că e mai bine. E o reacție de moment”, a spus tehnicianul.

ADVERTISEMENT

”Am întâlnit un adversar bun care te pedepsește când are 1-2 ocazii. Faza golului nostru a fost foarte frumoasă. Ce am văzut în aceste două meciuri îmi dă speranțe că vom putea să ne îndeplinim misiunea. Am încrede în băieți că putem reuși”, a explicat Mihai Teja înfrângerea din Voluntari – FCSB 1-2.

”Eric a slăbit câteva kilograme”

Mihai Teja a expliucat și de ce nu l-a folosit pe brazilianul Eric de Oliveira cu FCSB: ”Sper ca Eric să poată juca cât mai repede. Astăzi vremea nu a fost bună, terenul era greu și aveam nevoie de jucători care să alerge mult să fie pregătiți bine fizic, de aceea nu a jucat”.

ADVERTISEMENT

”Eric este un tip ambițios, își dorește să joace în continuare. A slăbit câteva kilograme și sunt sigur că ne va ajuta. Ne așteaptă un meci dificil cu Dinamo, dar vom încerca să câștigăm puncte”, a încheiat tehnicianul Voluntariului intervenșția la emisiunea Digi Sport Special.

Voluntari, ”lanterna roșie”

FC Voluntari a fost învinsă de FCSB, scor 1-2, într-un meci restant din etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1, care ar fi trebuit să se joace la 30 noiembrie, dar a fost amânat din cauza unei ploi torențiale.

ADVERTISEMENT

În urma acestei înfrângeri, FC Voluntari a rămas pe ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 11 puncte, la zece puncte de Chindia Târgoviște, care se află pe poziția de baraj.

Olaru, cel mai bun jucător în Voluntari – FCSB

În schimb, antrenorul Bogdan Vintilă s-a arătat nemulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, dar a precizat că nu este supărat pe ei.

ADVERTISEMENT

Dariul Olaru a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren în meciul în care  a înscris primul său gol de la venirea la FCSB. Mijlocașul roș-albaștrilor a punctat cu o execuție de senzație din voleu, de la 16 metri.

ADVERTISEMENT