Sport

Mihai Teja, frustrat după U Craiova – FC Botoșani 1-0: „Câteva secunde și plecam cu punct!”. Portarul moldovenilor s-a contrat cu reporterul

Mihai Teja a fost frustrat după înfrângerea suferită de FC Botoșani în duelul cu Universitatea Craiova, scor 0-1, golul oltenilor venind în prelungirile partidei.
30.08.2022 | 00:12
Mihai Teja frustrat dupa U Craiova  FC Botosani 10 Cateva secunde si plecam cu punct Portarul moldovenilor sa contrat cu reporterul
Mihai Teja, frustrat după U Craiova - FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Supărarea a fost mare și în rândul jucătorilor moldovenilor, Eduard Pap, portarul lui FC Botoșani, fiind deranjat de o întrebare primită din partea reporterilor.

Mihai Teja, frustrat după U Craiova – FC Botoșani

Mihai Teja a fost supărat după înfrângerea suferită de FC Botoșani cu Universitatea Craiova, dezamăgirea fiind cu atât mai mare cu cât golul oltenilor a venit în minutul 90+3, Alexandru Crețu fiind autorul reușite.

ADVERTISEMENT

„E frustrant, dar asta e viața. Capul sus, avem meci greu cu FC Argeș, drum lung spre casă și trebuie să ne revenim psihic și fizic. Joi, jucăm cu FC Argeș, duminică, cu Petrolul, este o săptămână grea pentru noi.

Trebuia să ținem mai mult de minge, să o plimbăm, dar nu am putut să avem mai multă posesie și atacuri poziționale.

ADVERTISEMENT

A fost un meci bun, intens, contra unei echipe foarte bune. Eu îi felicit pe băieți, pentru că au alergat, au muncit. Mai erau câteva secunde și plecam cu un punct. Așa a fost să fie.

Trebuie să avem mai multă personalitate cu echipele mari. Boli a făcut un meci extraordinar, are eperiență, este foarte bun, cred că va rămâne, dar ar fi o pierdere foarte mare pentru noi”, a mai spus Mihai Teja la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Eduard Pap, portarul lui FC Botoșani, s-a contrat cu reporterii

Eduard Pap, portarul lui FC Botoșani, a fost deranjat de o întrebare primită din partea reporterilor, care făcea referire la golul primit în prelungirile confruntării.

„Ce putem să spunem când luăm gol la ultima fază? Alegăm ca să nu zic ce din minutul 1 până în minutul 94 și luăm gol dintr-o fază care, în fine, nu mai contează, dintr-o fază în care avem șapte jucători sub linie și luăm gol.

ADVERTISEMENT

Asta este! Trebuie să mergem mai departe. Ne așteaptă un meci greu cu Pitești pe care suntem obligați să îl câștigăm”.

Reporter – Ți-au redus vizibilitatea colegii tăi la golul primit? A părut că puteai să faci mai mult.

Eduard Pap – Nu știu, nu am văzut reluarea. Dacă tu zici că puteam să fac mai mult, înseamnă că te pricepi și la fotbal, la portari. O să mă uit cu antrenorul de portari. Vom analiza și vom vedea dacă puteam să fac mai mult sau nu.

ADVERTISEMENT