Fotbal intern

Mihai Teja i-a cerut ajutorul lui Meme Stoica după atacul lui Gigi Becali la jucători!

05.02.2019 | 14:24
Mihai Teja ia cerut ajutorul lui Meme Stoica dupa atacul lui Gigi Becali la jucatori

Antrenorul a apelat la directorul sportiv în încercarea de a-i face pe fotbaliştii FCSB să treacă peste criticile lui Gigi Becali. Mihai Teja i-a cerut ajutorul lui Meme Stoica, rugându-l să discute cu elevii săi pentru a le ridica moralul.

Tehnicianul s-a văzut pus într-o situaţie ingrată după numai o etapă jucată în 2019. Egalul cu Dunărea Călăraşi a stricat liniştea aparentă de la club. Lupta pentru titlu rămâne deschisă după ce şi liderul CFR Cluj s-a încurcat pe teren propriu cu Hermannstadt.

Mihai Teja i-a cerut ajutorul lui Meme Stoica! Ce l-a rugat pe directorul sportiv

Venit în această iarnă pe banca FCSB, Mihai Teja a simţit pe propria piele furia patronului Gigi Becali. Rezultatul de la Călăraşi l-a scos din minţi pe Becali, care a pus tunurile pe jucătorii lui Teja. Finanţatorul din Pipera a dat exemple clare, a vorbit despre fotbalişti importanţi din lot, dar şi despre transferurile făcute în pauza competiţională.

Supărat că echipa nu a arătat aşa cum îşi doreşte el, afaceristul a măturat pe jos cu toţi, în direct, la TV. Conform informaţiilor FANATIK, acest lucru nu i-a picat deloc bine lui Mihai Teja. Antrenorul nu a fost foarte deranjat de afirmaţiile legate de el, ci de ceea ce a spus Becali despre jucători.

Sursele noastre susţin că Teja ar fi apelat la ajutorul lui Mihai Stoica şi Marius Ianuli, cei doi oameni din conducere apropiaţi de echipă. Tehnicianul le-ar fi cerut acestora să îl ajute să le ridice moralul jucătorilor şi să vină să discute cu ei în acest sens. Pentru FCSB urmează meciul cu Hermannstadt şi o victorie este vitală. Printre jucătorii cei mai afectaţi de cuvintele dure ale lui Becali s-a aflat Adrian Stoian, făcut praf de patron deşi se afla la primul meci.

Mihai Teja Meme Stoica jucători FCSB
Mihai Teja a apelat la talentul motivaţional pe care Meme Stoica pentru a-i remonta pe fotbalişti

Ce a zis Gigi Becali despre jucători

Imediat după partida de la Călăraşi, Gigi Becali a vorbit despre echipa sa. A precizat că nu este un discurs la cald, la nervi. Apoi, a enumerat câţiva dintre fotbaliştii care l-au dezamăgit total.

Eu vă spun că nu sunt nervos. Am ajuns la o concluzie. În România nu există fotbal, e circ. Avem pretenţii la campionat şi am jucat cum am jucat. Nu există fotbal de calitate. Încerc să văd dacă mai pot să fac fotbal în România. Dacă nu, atunci mă retrag şi la revedere.

Nu mă interesează ce a folosit Mihai Teja, nu mă bag. Cum să joci cu Rusescu? Eu îl scoteam pe Coman şi nu pe Tănase dacă mă băgam la echipă. La campionat CFR se bate cu Craiova. Pe mine mă mai întrebaţi de campionat. Eu vreau să mă bat la campionat, dar cu cine? Cu Planici care dă pe lângă balon? Cu Bălgrădean… a scăpat mingea în poartă. Cum să iau campionatul că ăla de a venit din Italia? Cu Stoian ăla… Nu ai cum să iei campionatul aşa.

Nu pot să îl critic pe Gnohere, dar Nedelcu a dat balonul la adversari. Vând tot! Nu ai cum să faci faţă în Europa cu asemenea jucători. Eu vă spun ce văd şi nu îi critic. Să vă uitaţi la Nedelcu… hal de fotbalist! Îi vând pe toţi! Am şi dat telefon la impresari ca să îi vând. La revedere. A dat mingea numai în spate. Trebuie să fiu bolnav la cap să zic că pot să câştig titlul cu echipa asta. Dunărea Călăraşi a schimbat jumătate de echipă şi a jucat cum a jucat”, a declarat Gigi Becali.

Adrian Stoian FCSB
Adrian Stoian nu a făcut o partidă prea bună la debutul pentru FCSB, iar acest lucru l-a adus pe lista neagră a lui Gigi Becali

Apoi, a doua zi, el a revenit şi l-a criticat şi mai aspru pe Stoian, comparându-l cu un alt transfer din această iarnă, Florentin Matei: “Eu nu cred în Stoian. Nu cred că e mare fotbalist. Poate să spună cine o vrea şi cine n-o vrea. Nu cred, l-am văzut aseară. Eu l-am luat pentru că mi-au spus alţii. Eu cred că am dat lovitura, şi o să vedeţi dacă mă pricep la fotbal, cu Matei. El e fotbalist de mare clasă”.