Fotbal intern

Mihai Teja îi cere timp lui Gigi Becali: ”Spectacolul nu se poate face într-o lună și jumătate”

23.02.2019 | 11:13
Mihai Teja ii cere timp lui Gigi Becali Spectacolul nu se poate face intro luna si jumatate

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, i-a cerut timp finanțatorului Gigi Becali pentru ca formația ”roș-albastră” să ajungă la nivelul la care să facă spectacol în fiecare meci. Tehnicianul se așteaptă ca întâlnirea cu U Craiova, din etapa cu numărul 25 a Ligii 1 Betano, să fie una spectaculoasă, deoarece ambele formații au un joc ofensiv.

”Spectacolul nu se poate face într-o lună și ju,ătate. E nevoie de automatisme, de trasee, e nevoie ca jucătorii să înțeleagă ce le cere antrenorul. Spectacolul va fi când FCSB va câștiga cu 2-0, 3-0 fiecare meci. Nici Barcelona nu produce spectacol la fiecare meci. Nu e ușor dintr-o dată ca un antrenor să aibă bagheta magică și să schimbe jocul. Klopp a avut nevoie de doi ani la Liverpool, Guardiola, la fel. Deocamdată nu poate fi o Steaua care să bată tot și să domine. Mai este mult până acolo, dar jocul nostru s-a schimbat în bine. Am încrede în băieți, ne antrenăm bine, dar niciun antrenor nu are o baghetă magică”, a declarat tehnicianul FCSB-ului într-o conferință de presă.

Mihai Teja îi cere timp lui Gigi Becali: ”Atmosfera se schimbă imediat”

”Mi-aș dori să ajungem cât mai repede să batem cu 2-0, 3-0, dar nu am rețeta pentru acest lucru. Dacă ai un 11 metri în minutul 90 din care puteai câștiga și nu ți se dă, atmosfera se schimbă imediat. După meciul cu Hermannstadt totul a fost foarte bine, după Chiajna săptămâna nu a fost așa bună. Trebuie să fim echilibrați, să facem pași mici pentru a schimba mentalitatea. Dar lucrurile sunt pe un drum bun. Craiova are continuitate și pe banca tehnică și la nivelul lotului. Joacă cam de doi ani împreună, dar nu știu dacă au arătat cel mai bine în acest început de an”, a mai spus Mihai Teja care îi cere astfel mai mult timp și răbdare lui Gigi Becali.

Mihai Teja le oferă indicații jucătorilor săi în meciul Concordia Chiajna - FCSB
Mihai Teja le oferă indicații jucătorilor săi în meciul Concordia Chiajna – FCSB

”Vor veni foarte mulți suporteri de-ai noștri. Și la Chiajna am avut suporteri foarte mulți. Am vorbit cu ei, sunt lângă noi și sunt sigur că vom avea mult sprijin din partea lor. Vrem să-i mulțumim și de aceea vrem să câștigăm. Va fi un meci frumos, cu două echipe care au calitate. Nu este decisiv, dar vreau să fie un spectacol. Este un meci mai special, deoarece U Craiova este o echipă bună care anul acest se va bate la titlu”, a afirmat tehnicianul de la FCSB.

”Am fost dezavantați de arbitraje”

Mihai Teja a reacționat și la declarația făcută de italianul Devis Mangia, care a comparat-o pe FCSB cu Juventus Torino prin prisma faptului că este ajutată de arbitri: ”Nu cred că am fost vreodată avantajați de arbitri în acest trei etape. Din contră, am fost dezavantajați”.

Partida FCSB – U Craiova, din etapa cu numărul 25 a Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Înaintea acestui joc, într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, atacantul Andrei Cristea a dezvăluit că își dorește să câștige titlul cu formația din Bănie.

Tags: