Sport

Mihai Teja îi răspunde lui Valeriu Iftime: „Prea mulți își dau cu părerea! Nu sunt definiția fricii!”

Mihai Teja i-a dat un răspuns lui Valeriu Iftime după meciul pierdut de FC Botoșani, pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-1.
04.11.2022 | 21:40
Mihai Teja ii raspunde lui Valeriu Iftime Prea multi isi dau cu parerea Nu sunt definitia fricii
Mihai Teja îi răspunde lui Valeriu Iftime. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul moldovenilor i-a transmis patronului că nu este definiția fricii, așa cum acesta a declarat după meciul cu Chindia Târgoviște, scor 2-2.

Mihai Teja îi răspunde lui Valeriu Iftime

Mihai Teja i-a răspuns lui Valeriu Iftime, după ce patronul moldovenilor l-a criticat la finalul meciului cu Chindia Târgoviște, scor 2-2, spunând că antrenorul său este definiția fricii:

ADVERTISEMENT

„ E opinia patronului! La Chindia am fost defensiv? Azi am fost defensiv? Nu, cred că am controlat jocul, în afară de ultimele minute, când te retragi.

Niciodată nu am fost definiția fricii, nu mi-a fost niciodată frică de nimic. Azi am făcut un joc ofensiv și am pierdut. În jocul de fotbal există și tactică și trebuie să simți momentele”.

ADVERTISEMENT

„Dacă le simți, ești bun antrenor, dacă nu, nu mai ești. Toată lumea poate să-și dea cu părerea. Atâta putem, diferența o fac micile detalii, forma jucătorilor, deciziile de moment ale jucătorilor”, a mai spus Mihai Teja la finalul meciului.

„Barcelona avea șut pe poartă în minutul 80”

Mihai Teja a continuat și a vorbit despre înfrângerea cu FC Voluntari, explicând cum au reușit ilfovenii să câștiga duelul, deși nu au avut posesia mingii.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre șut pe poartă în minutul 54, dar prin dinamica jocului încerci să duci mingea aproape de poartă. Am văzut la marile cluburi din UCL, Barcelona avea posesie și avea șut pe poartă în minutul 80.

Statistica e statistică, aveți dreptate. Trebuie să pui în pericol poarta adversă, dar e greu pentru că cei de la FC Voluntari s-au așezat pe două linii. Ăsta a fost jocul. Patache a intrat, e un fundaș lateral ofensiv, Sno nu mai putea”, a continuat Mihai Teja.

ADVERTISEMENT

Nu e mișcare defensivă, voiam să vină cu centrări multe. Pe Dican l-am introdus pentru că nu aveam altul sub 21. Dacă-l schimbam pe Perianu, nu mai aveam pe cine să bag”, a mai spus antrenorul moldovenilor.

ADVERTISEMENT