Sport

Fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo îşi caută de muncă pe internet: “Încerc şi online. Îmi doresc mult să antrenez afară”. A trecut prin momente grele. Exclusiv

Mihai Teja îşi doreşte să antreneze afară şi a ales o abordare diferită: aplică prin reţeaua Linkedin. Tehnicianul a vorbit pentru FANATIK despre planurile de viitor, dezvăluind că a trecut printr-o perioadă dificilă.
24.01.2022 | 14:21
Fostul antrenor de la FCSB si Dinamo isi cauta de munca pe internet Incerc si online Imi doresc mult sa antrenez afara A trecut prin momente grele Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo, Mihai Teja, încearcă să îşi găsească de muncă şi cu ajutorul internetului. Tehnicianul a aplicat la un job de antrenor la Academia de Fotbal a celor de la West Brom, echipă din a doua ligă engleză.

Fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo îşi caută de muncă pe internet: “Am trecut printr-o perioadă mai dificilă”

Ultima dată, Mihai Teja a antrenat la Gaz Metan Mediaş, de care s-a despărţit în luna septembrie a anului trecut. Antrenorul a spus pentru FANATIK că a trecut printr-o perioadă dificilă, dar este gata să revină:

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să revin în antrenorat, în circuit. Sunt nişte discuţii, o să vedem. Am trecut printr-o perioadă mai dificilă în ultimele luni şi am fost nevoit să mă retrag puţin. Dar acum sunt bine şi sunt gata să revin”.

Mihai Teja a aplicat la job cu ajutorul reţelei LinkedIn
Mihai Teja a aplicat la job cu ajutorul reţelei LinkedIn

“Sunt multe aplicaţii, încerc să plec în străinătate. Mi-aş dori mai mult”

Referitor la anunţul de pe internet, de pe platforma LinkedIn, tehnicianul a declarat că îşi doreşte să antreneze în străinătate şi online este o metodă bună de a-şi găsi de muncă:

ADVERTISEMENT

“Încerc şi online. O să vedem ce premise există. Sunt multe aplicaţii, încerc să plec în străinătate. Mi-aş dori mai mult. Depinde de ceea ce îţi oferă momentul respectiv. Sunt mulţi agenţi, mă sună multă lume, există discuţii.

Depinde şi ce alegem noi. Ofertele sunt destul de multe, din diferite colţuri ale lumii, dar depinde şi ce vreau eu şi unde să merg. Deocamdată sunt la nivel de discuţii”, a spus Mihai Teja pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Mihai Teja la Palat, alături de Gigi Becali. Sursa: sportpictures.eu
Mihai Teja la Palat, alături de Gigi Becali în 2018. Sursa: sportpictures.eu

A fost la derby-ul FCSB – CFR 3-3: “Îmi face plăcere să merg să văd meciurile de calitate în care se întâlnesc echipe puternice”

Tehnicianul a fost şi la derby-ul începutului de an din Liga 1 în care fosta sa echipă, FCSB, a remizat spectaculos cu echipa campioană, scor 3-3, pe Arena Naţională:

“Nu ţin cu nimeni, îmi face plăcere să merg să văd meciurile de calitate în care se întâlnesc echipe puternice. A fost un derby frumos, un meci spectaculos în prisma celor şase goluri. 

ADVERTISEMENT

A fost un ritm bun pentru primul meci, competitiv. Ambele echipe au vrut victoria şi până la urmă a ieşit un meci foarte bun. Dar au fost şi greşeli mari de ambele părţi”, a spus Mihai Teja.

Vicecampion al României cu FCSB!

Tehnicianul a antrenat până acum 8 echipe de club şi naţionala de tineret a României. Şi-a început cariera ca antrenor la U Cluj, iar în 2015 a semnat cu Dinamo, acolo unde a rezistat doar două luni.

La FCSB a fost numit în finalul anului 2018 în locul lui Nicolae Dică. A fost în funcţie până la finalul stagiunii, fiind demis în luna iunie 2019 după ce a ratat titlul. Cu el pe bancă, FCSB a încheiat pe locul doi.  Ultima dată a pregătit-o pe Gaz Metan Mediaş, din februarie până în septembrie 2021.

  • 43 de ani are Mihai Teja
  • 2 este locul ocupat de FCSB în Liga 1 în sezonul 2018-2019

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 5,40 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT