Fotbal intern

Mihai Teja nu renunță la luptă: „Am încredere că putem lua puncte cu Dinamo”

08.02.2020 | 17:48
Mihai Teja nu renunta la lupta Am incredere ca putem lua puncte cu Dinamo
ADVERTISEMENT

FC Voluntari dă piept cu Dinamo București, la trei zile distanță de meciul cu FCSB. Mihai Teja, antrenorul ilfovenilor, speră că de această dată echipa sa va reuși să obțină un rezultat pozitiv, însă are motive serioase de îngrijorare din cauza programului încărcat.

FC Voluntari încearcă să obțină un rezultat pozitiv cu Dinamo

FC Voluntari s-a recunoscut învinsă de FCSB, scor 1-2, în urmă cu două zile, și duminică e pregătită de un nou duel cu o formație de top din București.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Mihai Teja se plânge de programul încărcat al echipei sale, însă e încrezător în șansele echipei sale de a produce surpriza.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, avem 3 zile și am jucat cu FCSB, mâine jucăm cu Dinamo. Nu e ușor pentru noi, vineri jucăm la Târgoviște. Avem un program încărcat, însă echipa a arătat bine în primele două etape, am încredere în băieți și sper ca mâine să luăm puncte”, a declarat Teja.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pașcanu are încredere în echipa sa

Alexandru Pașcanu, fundașul celor de la Voluntari, a recunoscut că Dinamo are un lot valoros și a mărturisit că jucători ca Sorescu pot face oricând diferența.

„Dinamo are mai mulți jucători de calitate, cum ar fi Sorescu. E într-o formă foarte bună, are o viteză bună, e un jucător periculos. Ricci, Balon, alți jucători pe care îi cunosc de la tineret, sunt jucători foarte buni cu calități bune.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, când începe meciul nu mai țin cont de nimic”, a declarat fotbalistul venit sub formă de împrumut de la CFR Cluj.

Meciul dintre FC Voluntari și Dinamo poate fi considerat o finală pentru ambele echipe. Dacă ilfovenii nu își mai permit pași greșiți în tentativa de a evita retrogradarea, Dinamo are doar varianta victoriei pentru a mai păstra șanse, pur teoretice, la un loc de play-off.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari ocupă ultimul loc în clasament, cu 11 puncte, la 20 de puncte distanță față de Dinamo București.

ADVERTISEMENT