Fotbal intern

Mihai Teja nu renunță la titlu după FCSB – Viitorul 1-2: ”Stați liniștiți și ceilalți se vor mai încurca”

11.03.2019 | 23:10
Mihai Teja nu renunta la titlu dupa FCSB  Viitorul 12 Stati linistiti si ceilalti se vor mai incurca

Antrenorul Mihai Teja a lăsat să se înțeleagă că nu a renunțat la titlu după meciul FCSB – Viitorul 1-2, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano, deși echipa sa este la cinci puncte în urma liderului CFR Cluj. Tehnicianul ”roș-albaștrilor” este mulțumit de prestația elevilor săi, singurul pe care l-a criticat a fost mijlocașul Dragoș Nedelcu.

Mihai Teja nu renunță la titlu după FCSB – Viitorul 1-2: ”Au avut trei ocazii și ne-a dat două goluri”

”Este o înfrângere, ne doare, dar cred că Viitorul a avut trei ocazii și ne-a dat două goluri. Am fost naivi pe contraatacul lor, iar noi nu am fructificat ocaziile. Repriza a doua am început-o foarte bine și dacă marcam alta era situația. Îl felicit pe Gică, pe cei de la Viitorul, au o strategie foarte bună. Și noi ne-am ridicat la un fotbal de calitate astăzi, doar că nu am marcat mai mult. Sunt doar 5 puncte, stați liniștiți și ceilalți se vor mai încurca”, a declarat Mihai Teja după întâlnirea FCSB – Viitorul 1-2, lăsând se înțeleagă că mai speră la titlu.

”Nu am făcut un meci rău, mai sunt nouă partide și trebuie să creștem și astfel vor veni și victoriile. Avem un lot numeros și cei care intră trebuie să-și facă treaba. Nedelcu nu a prins o seară prea bună, de aceea a și fost schimbat la pauză. Când ești la Steaua trebuie să fi mai precis în ceea ce faci. Am vorbit cu băieții după fiecare meci și le-am spus mereu că trebuie să schimbăm mentalitatea, să avem una de învingător”, a mai spus tehnicianul ”roș-albaștrilor”.

Teja anunță schimbarea sistemului

Mihai Teja a afirmat că ia în considerare varianta de a folosi doi atacanți de la începutul meciurilor viitoare: ”Jocul crește, dar astăzi am pierdut și atunci trebuie să muncim mai mult la antrenamente. Nu a fost o presiune suplimentară că CFR și Craiova câștigaseră. Viitorul are niște automatisme foarte bine create și e greu împotriva lor, chiar dacă joacă deschis. Băieții au avut atitudine astăzi dar nu am câștigat. Cristea a avut un debut bun. Se poate ca în viitor să jucăm cu doi atacanți de la început. Avem trei atacanți de valoare și vor avea cu toții șanse să joace”.

FC Viitorul a învins FCSB cu scorul de 2-1 în ultimul meci al primei etape din play-off-ul Ligii 1 Betano. Golurile învingătorilor au fost marcate de Andreas Calcan și Ianis Hagi din penalty, în timp ce pentru ”roș-albaștri” a înscris Florinel Coman. Asistența a fost una redusă pe Arena Națională, doar câteva mii de persoane fiind prezent la meci.