Nu este pentru prima oară când Mihai Teja schimbă în avanposturi. FCSB a început prima partidă a anului, terminată la egalitate la Călărași, scor 1-1, cu Raul Rusescu titular în atac. De la acel meci a urmat un adevărat carusel între Harlem Gnohere și Ioan Hora. Atacantul francez, golgheter al echipei până la finalul lui 2018, a fost titular însă doar de două ori, în timp ce Hora a început de 4 ori în primul 11.

Pentru jocul cu Universitatea Craiova, Teja a făcut din nou rocada. Hora a fost ales ca titular, în timp ce Gnohere a ajuns pe banca de rezerve. De remarcat că în ultimul duel cu oltenii, Hora a avut o prestație excelentă și a marcat de două ori, în victoria 3-2 din finalul sezonului regulat. De altfel, Hora a înscris de 4 ori în tricoul roș albaștrilor după ce a semnat un contract cu echipa lui Becali chiar în această pauză competițională. 

Mihai Teja, o nouă decizie controversată! Mihai Teja in meciul de fotbal dintre FCSB si AFC Hermannstadt, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 11 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mihai Teja a venit la FCSB în pauza competițională din iarnă