Fotbal intern

Mihai Teja, prima reacție după oferta anunțată de FANATIK: ”Este o sumă corectă pentru Florin Tănase”

07.04.2019 | 11:44
Mihai Teja prima reactie dupa oferta anuntata de FANATIK Este o suma corecta pentru Florin Tanase

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a oferit prima reacţie după ce FANATIK a dezvăluit oferta pentru care Gigi Becali ar fi dispus să se despartă de Florin Tănase. Tehnicianul ”roș-albaștrilor” a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 Betano, în care a vorbit despre zvonurile că ar putea fi demis de la vicecampioana României:

Mihai Teja, prima reacție după oferta anunțată de FANATIK: ”Florin Tănase poate să joace pe mai multe posturi”

FANATIK a anunțat sâmbătă, că finanțatorul FCSB, Gigi Becali, le-a transmis impresarilor lui Florin Tănase să caute oferte de transfer și le-a mai spus că este dispus să accepte o mutare pentru trei milioane de euro. Antrenorul Mihai Teja a oferit prima reacție pe această temă și a spus: ”Este o sumă corectă. Florin Tănase poate să joace pe mai multe posturi, este un jucător foarte bun”.

Florin Tănase a semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali, informație exclusivă dezvăluită de FANATIK, iar acesta și oamenii săi încearcă să-i găsească echipă mijlocașului după terminarea sezonului. Gigi Becali vrea să-și scoată investiția de 1,5 milioane făcută atunci în 2016, atunci când l-a adus pe Tănase de la FC Viitorul. Oficialii ”roș-albaștrilor” consideră că jucătorul nu a progresat pe măsura așteptărilor.

Florin Tănase în duel pentru balon cu Nicușor Bancu în meciul FCSB - U Craiova
Florin Tănase în duel pentru balon cu Nicușor Bancu în meciul FCSB – U Craiova

”Nu țin de acest scaun”

Întrebat dacă se teme de o eventuală demitere de la FCSB, Mihai Teja a răspuns: ”Nu citesc presa de vreo lună. Fiecare poate să se exprime cum vrea. Nu îmi este teamă de demitere. Am venit la Steaua să demonstrez că putem să jucăm un fotbal bun. Vreau ca Steaua să facă performanță indiferent dacă sunt eu pe bancă sau nu. Nu țin de acest scaun, dar cât sunt aici voi da 200%. Patronul decide când lucrurile merg bine sau nu merg bine. Am o relație foarte bună cu el”.

”Am spus tot timpul că nu este o chestiune de viață și moarte dacă sunt la Steaua. Obiectivul de performanță la Steaua este să câștigi trofee. Dacă se poate și printr-un joc bun este și mai bine. Sunt mulțumit de anumite meciuri, dar se poate mai mult. Nu mă voi duce la nicio echipă să spun că în 5 zile schimb totul, echipa va juca precum Barcelona și va câștiga tot. La fiecare echipă sunt perioade, nu poți fi tot timpul la maximum”, a mai afirmat Teja.