Fotbal intern

Mihai Teja, propus pe banca tehnică a unei echipe din Liga 1 Betano. “Merită să aibă continuitate!”

Autori: Ionut Neamţu, Iuliana Spirache | 01.06.2019 | 11:09
Mihai Teja în meciul FCSB - CFR Cluj. Fostul antrenor al vicecampioanei României, propus pe banca tehnică a unei echipe din Liga 1 Betano. Sursă foto: sportpictures.eu

Mihai Teja nu a reușit să câștige titlul cu FCSB în sezonul 2018 – 2019 și s-a despărțit de gruparea patronată de Gigi Becali, dar nu duce lipsă de oferte. Antrenorul în vârstă de 40 de ani a fost propus pe banca tehnică a unei echipe din Liga 1 Betano.

Flavius Stoican l-a propus pe Mihai Teja pe banca tehnică a lui Poli Iași, echipă din Liga 1 Betano

Flavius Stoican și-a încheiat contractul cu Poli Iași după doi ani de colaboare, iar antrenorul le-a transmis oficialilor din Copou că ar trebui să își îndrepte atenția către Claudiu Niculescu sau Mihai Teja, despre care susține că sunt doi tehnicieni care merită să aibă continuitate în Liga 1 Betano.

“Mă bucur că am petrecut doi ani la Poli Iași, că am dus la bun sfârșit un contract, cu multe greutăți, cu multe neajunsuri. În România e greu să duci la capăt un contract. Am vrut să fiu profesionist până la capăt, într-o mare de amatori. Nu îmi stă în caracter să propun înlocuitori. Eu doar răspund dacă sunt întrebat. Doi antrenori pe care eu îi apreciez foarte mult sunt pe lista aceea: Claudiu Niculescu și Mihai Teja. Sunt doi antrenori care merită să aibă continuitate în Liga 1”, a spus Flavius Stoican la finalul ultimului meci al lui Poli Iași.

Mihai Teja are 10.000 de euro pe lună la FCSB

Mihai Teja a antrenat-o ultima dată pe FCSB, formație la care încasa lună de lună un salariu în valoare de 10.000 de euro. Tehnicianul în vârstă de 40 de ani s-a despărțit de formația patronată de Gigi Becali după ce nu a reușit să câștige titlul în fața CFR-ului, echipă care a câștigat trofeul de două ori la rând. Pe parcursul carierei a pregătit România U21, Dinamo, U Cluj, Pandurii  Târgu Jiu și Gaz Metan.

De partea cealaltă, Claudiu Niculescu a antrenat-o ultima dată pe FC Voluntari și s-a despărțit de grupara din Ilfov în aprilie 2018. Pe parcursul carierei a mai pregătit echipe precum Bihor Oradea, Damila Măciuca, U Cluj, Râmnicul Vâlcea și CS Mioveni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!