Fotbal intern

Mihai Teja şi explicaţiile după Concordia Chiajna – FCSB 0-0! De ce l-a schimbat la pauză pe Florentin Matei

18.02.2019 | 22:32
Mihai Teja si explicatiile dupa Concordia Chiajna  FCSB 00 De ce la schimbat la pauza pe Florentin Matei

Mihai Teja a vorbit la finalul meciului Concordia Chiajna – FCSB 0-0, partidă care s-a jucat în etapa a 24-a din Liga 1 Betano. Antrenorul de 40 de ani a explicat cauzele unui nou semieşec şi a susţinut că a fost mulţumit de faptul că jucătorii lui s-au luptat pentru a marca în poarta ilfovenilor. Tehnicianul vicecampioanei României a susţinut că echipa lui trebuia să primească un penalty în minutele de prelungire.

“Am avut mai multe ocazii prin care puteam să înscriem. Când nu marchezi, meciul devine mai greu. Jucătorii au încercat, au dat tot ce au putut să marcheze. Am fost neinspiraţi în faţa porţii. În ultimul minut cred că a fost un penalty. Trebuia să marcăm şi să ne facem meciul mai uşor. În afară de rezultat, lucrurile nu au fost rele. Era bine dacă obţineam victoria. Îi felicit pe jucători, dar mai sunt lucruri de îmbunătăţit”, a declarat Mihai Teja la finalul meciului Concordia Chiajna – FCSB 0-0.

Motivul pentru care Mihai Teja a lăsat în afara lotului patru jucători înainte de Concordia Chiajna – FCSB 0-0

Mihai Teja a decis înaintea partidei Concordia Chiajna – FCSB 0-0 să-i lase în afara lotului pe Felipe Teixeira, Alexandru Stan, Adrian Stoian şi Mihai Bălaşa. În plus, antrenorul vicecampioanei României a susţinut că foloseşte un sistem de rotaţie în ofensivă. Mihai Teja a vorbit şi despre decizia de a-l înlocui la pauză pe Florentin Matei cu Olimpiu Moruţan.

“Stan, Teixeira şi Bălaşa au avut probleme fizice. Pe Stoian l-am lăsat în afara lotului din considerente tactice. Am gândit un sistem de rotaţie la atacanţi. Era rândul lui Gnohere. Cel care va înscrie se va impune. M-am gândit să le dau mai multe şanse. Florentin Matei nu a avut cea mai bună evoluţie. Îmi doream să joace mai rapid, dar am considerat că Moruţan poate face difetrenţa”, a mai precizat antrenorul FCSB.