Fotbal intern

Mihai Teja știe cum se va termina meciul FCSB – Universitatea Craiova. Surpriză în lotul “roș-albaștrilor”. “S-a antrenat normal!”

30.03.2019 | 11:05
Mihai Teja stie cum se va termina meciul FCSB  Universitatea Craiova Surpriza in lotul rosalbastrilor Sa antrenat normal

Mihai Teja a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care FCSB îl va disputa pe teren propriu cu Universitatea Craiova, duminică, 31 martie, de la ora 20.30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar tehnicianul vicecampioanei României știe cum se va termina derby-ul de pe “Arena Națională”.

Mihai Teja știe cum se va termina meciul FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Teja este încrezător că elevii săi vor reuși să obțină cele 3 puncte pe teren propriu în meciul cu Universitatea Craiova și a dezvăluit că Mihai Pintilii s-a antrenat normal și ar putea juca în partida din runda a 3-a a play-off-ului.

“Sunt sigur că echipa este pregătită pentru meciul de mâine. Întâlnim un adversar bun și îmi doresc să câștigăm meciul  de mâine. Este un meci de play-off și este important. Toate meciurile sunt importante pentru că trebuie să ai continuitate în rezultate. Singurul accidentat este Mihai Bălașa. Stan s-a operat de menisc. Pintilii s-a antrenat normal. Sunt foarte buni psihologi și nu vreau să vorbesc despre asta. Nu au fost afectați jucătorii. Ei sunt profesioniști și trebuie să intre pe teren, să dea totul și să câștige. Jocurile psihologice nu au importanță. Aici este fotbal și trebuie să arăți că ești mai bun. Nu mă deranjează că am fost acuzați de blat. Băieții și-au dat viața pe teren cu Astra și au arătat că au meritat victoria. Am mai jucat cu Craiova, loturile sunt aceleași și este greu să ne mai suprindem unul pe celălalt. Totul depinde de băieți. Eu vreau să câștig meciul de mâine. Sunt sigur că o să avem o evoluție foarte bună și că o să câștigăm. Nu ne facem calcule pentru titlu. Trebuie să vedem realitatea. După meci o să putem să vorbim despre șansele la titlu, trebuie să vedem ce se întâmplă. Depinde de ce se întâmplă și la celelalte meciuri. Eu cred că FCSB a făcut meciuri nebune. Și cu Viitorul a fost un meci frumos, la fel și cu Craiova. Întâlnim o echipă care vrea să se lupte la titlu, care joacă. O să fie un meci deschis”, a spus Mihai Teja.

Mihai Teja într-un meci jucat de FCSB cu Astra Giurgiu

FCSB – U Craiova, meci pentru locul 2

Înaintea meciului din etapa a 3-a, Universitatea Craiova se află pe locul 2 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 29 de puncte. De partea cealaltă, FCSB are 28 de puncte și se află pe poziția a 3-a. Primul loc este ocupat de CFR Cluj, cu 33 puncte, iar gruparea din Gruia se va duela azi, de la ora 20.30, cu Astra Giurgiu.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă pe Arena Națională, duminică, 31 martie, de la ora 20.30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Digi Sport și Look TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.