Fotbal intern

Mihai Teja, surpriză pentru Becali în primul 11! Rusescu, titular la primul joc

28.01.2019 | 20:02
Mihai Teja surpriza pentru Becali in primul 11 Rusescu titular la primul joc
ADVERTISEMENT

Noul antrenor al FCSB-ului, Mihai Teja îi pregătește o surpriză patronului Gigi Becali în ceea ce privește primul 11 la reluarea campionatului! Antrenorul vrea să-l trimită în teren pe Raul Rusescu. Atacantul nu se află printre preferații latifundiarului din Pipera care nu o dată a precizat anul trecut că ar putea să-l vândă pe acesta. Până la urmă, Rusescu a rămas la echipă și e cel mai în formă atacant al roș albaștrilor. Cel puțin așa îl vede noul antrenor.

„Cel mai bun jucător va juca, cel care arată la antrenament. Mie îmi plac toți 3 atacanți, au calități diferite. Rusescu a jucat cel mai mult, Hora nu e pus la punct cu pregătirea fizică, Gnohere a avut și el o problemă. Rusescu va fi numărul 9 pentru că ceilalți 2 au avut niște probleme”, a declarat Mihai Teja pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Mihai Teja, surpriză pentru Becali în primul 11! Mihai Teja la conferinta de presa prilejuita de primul antrenament al anului al fotbalistilor de la FCSB, efectuata la Baza de antrenament FCSB din Berceni, miercuri 9 ianuarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mihai Teja l-a anunțat pe Rusescu drept titular pentru primul joc al FCSB-ului

Mihai Teja, surpriză pentru Becali în primul 11!

Mult anunțata schimbare a sistemului nu va mai avea loc. Mihai Teja a precizat că dorința patronului de a evolua 4-3-3 va avea loc, dar numai în anumite faze de joc ale roș albaștrilor. „N-am anunțat că joc 4-3-3, am zis doar că vrea să utilizez cele două sisteme. Prin mobilitatea jucătorilor pot să schimb mai multe sisteme. Sigur, probabil în anumite momente va fi 4-3-3. Sistemul e 4-2-3-1, de aici plecăm”, a mai spus Mihai Teja.

Mihai Teja spune că Jakolis face antrenamente cu echipa și nu a fost anunțat până în acest moment că nu trebuie să se mai bazeze pe el. Din contră, noul antrenor îl consideră om de bază până la proba contrarie. „Jakolis face antrenament, face parte din lotul nostru. Dacă există o ofertă concretă și jucătorul vrea să plece nu mă pot opune. Eu mă bazez pe toți jucătorii la ora aceasta. Avem un lot de 22 de jucători, toți de pe bancă au calitate foarte mare și pot să intre în orice moment”, a adăugat Mihai Teja.

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano