Fotbal intern

Mihai Teja va fi antrenorul FCSB! Reacţia lui Becali: “Da, ne-am înţeles. E băiat cuminte!” A anunţat şi când îl prezintă!

22.12.2018 | 22:15
Mihai Teja va fi antrenorul FCSB Reactia lui Becali Da neam inteles E baiat cuminte A anuntat si cand il prezinta

UPDATE, 26 decembrie, ora 13.15. Becali a confirmat din nou numele noului antrenor, în direct la B1 TV: “Bineînţeles că îl pun pe Mihai Teja! E băiat cuminte şi ne va duce departe!” Patronul FCSB a anunţat că va face şi o conferinţă de presă în care să-l prezinte pe noul tehnician al FCSB, joi, 27 decembrie, de dimineaţă. Iniţial, ora 8.00 a fost cea anunţată de finanţatorul roş-albaştrilor, dar Becali i-a anunţat pe jurnalişti să fie prezenţi la 13.00.


UPDATE, 26 decembrie, ora 12.15: Mihai Teja e antrenorul FCSB! Becali a confirmat ceea ce FANATIK a anunţat în EXCLUSIVITATE imediat după meciul FCSB-CFR Cluj 0-2! (ştirea e mai jos) Da, aşa este, dar încă nu a semnat. Eu cred că ne-am înţeles”, a fost declaraţia patronului FCSB pentru Pro TV.

FANATIK.RO a fost site-ul care v-a anunţat în premieră despre toate mişcările lui Gigi Becali în afacerea “antrenor nou la FCSB”. Pe 22 decembrie, imediat după meci, v-am anunţat că Teja va fi noul antrenor al FCSB. Apoi, când Becali a decis să se întâlnească şi cu Dan Alexa, v-am anunţat tot în exclusivitate, cu declaraţiile părţilor implicate. Salariul oferit lui Mihai Teja a fost dezvăluit tot aici, iar apoi informaţia că varianta Dan Alexa a căzut şi că Teja are “cale liberă” spre postul de antrenor lăsat vacant de Nicolae Dică aţi putut-o citi tot pe FANATIK.RO, încă de ieri la prânz.


22 decembrie, ora 22.15. Mihai Teja e antrenorul care îl va înlocui pe Nicolae Dică după ce acesta va pleca de la FCSB! Teja este tehnicianul preferat de Gigi Becali în acest moment, aşa că se aşteaptă doar rezolvarea “problemei Nicolae Dică” pentru ca actualul tehnician al celor de la Gaz Metan Mediaş să fie instalat în funcţie.

FANATIK a anunţat dorinţa lui Becali încă de pe data de 7 decembrie. Becali a făcut diverse declaraţii “de dragoste” despre jocul celor de la Gaz Metan.

Mihai Teja va fi antrenorul FCSB după ce pleacă Dică. Becali l-a lăudat mereu

Cum joacă Gaz Metan? Că joacă precum benzina, nu ca gazul. Iar la mine, care am kerosen, nu arde deloc. Dică mi-a zis că el le-a spus jucătorilor, dar dacă nu îl ascultă e problema lui. Păi, Sepsi OSK de ce poate să aibă posesie? Ce, e mai bună ca noi? Sau Craiova? Da, chiar și Craiova! Ăia de ce pot să paseze?”, spunea Becali.

“Ce, e mai bună decât noi? Ca să nu mai zic de Viitorul. Gică i-a luat pe ăia de nu i-am mai vrut eu și țaca-paca, tiki-taka. Eu am luat crema cremelor și degeaba”, a fost declaraţia lui Becali.

Pentru a prelua postul de antrenor la Mediaş a fost sunat atunci Edi Iordănescu! El era opţiunea şefilor pentru a-i lua locul lui Teja!

Tags: