News

Mihai Trăistariu a ajuns de urgență la spital! Cântărețul a căzut și și-a rupt mâna

20.03.2019 | 17:20
Mihai Traistariu a ajuns de urgenta la spital Cantaretul a cazut si sia rupt mana

Mihai Trăistariu are probleme de sănătate. Îndrăgitul cântăreț a fost nevoit să meargă de urgență la spital din cauza durerilor. Se întâmpla în urmă cu trei luni, însă nici până în momentul de față nu s-a vindecat pe deplin.

Mihai Trăstariu a ajuns la spital. Ce a pățit artistul

Recent, Mihai Trăistariu a trecut prin clipe grele. Cunoscutul cântăreț a suferit un accident, în urma căruia și-a rupt mâna și a ajuns de urgență la spital. Cu toate că avea dureri greu de suportat, a refuzat ca mâna să-i fie pusă în ghips.

După trei luni de la acest episod neplăcut, Mihai Trăistariu s-a hotărât să împărtășească fanilor săi întreaga experiență. S-a întâmplat în plină iarnă, în luna ianuarie. Cântărețul a alunecat pe gheață și și-a rupt mâna.

Ce a pățit artistul, chiar după sărbătorile de iarnă
Ce a pățit artistul, chiar după sărbătorile de iarnă

Mihai Trăistariu a ajuns la spital cu mâna ruptă

A ajuns de urgență la spital, dar a refuzat să urmeze sfatul medicilor de a-și pune mâna în ghips, motiv pentru care încă nu a scăpat de durerile care îl împiedică să-și reia întreaga activitate. „Mi-am rupt mâna în ianuarie, am căzut pe gheaţă, nu am pus-o în ghips. Încă mă mai doare” , a declarat Mihai Trăistariu.

În altă ordine de idei, Mihai Trăistariu și-a surprins fanii cu decizia pe care a luat-o recent. Preocupat de sănătatea sa, dar și de felul în care arată, artistul s-a hotărât să devină vegetarian și să excludă astfel definitiv carnea din meniul său.

Prima zi fără carne. Aseară m-am hotărât să devin vegetarian. Pentru a două oară în viață. Ziua de azi a decurs normal. Două ouă fierte dimineață și o cafea. La prânz am mâncat în fugă, la mall în București: fasole, salată de varză, salată de vinete, pâine, prăjitură, apa plată. Seara, pe la 19.00: brânză cu mămăligă și smântâna, cartofi gratinați, clătite cu dulceață, suc. Ce ușor e! Ce atâta carne? Motivul meu e simplu și are strictă legătură cu ființele vii și cu dreptul lor la viață. Atât. Vorba Irinei Loghin:”da’ ce ?! … eu mănânc cadavre ?”. #vegetarian #sănătate #tinerețe #frumusețe. Tot ce am de făcut acum e să-mi calculez cu precizie necesarul de vitamine și minerale și să suplinesc acel B12 care nu prea iese la socoteală, ca să nu am carențe. Simplu ca bună ziua” , le-a transmis Mihai Trăistariu fanilor săi, prin intermediul unei rețea de socializare.