Life

Mihai Trăistariu a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta: ”Sunt îngrozit, nu mai dorm noaptea”

10.02.2021 | 10:49
Mihai Traistariu a ajuns sa traiasca de pe o zi pe alta Sunt ingrozit nu mai dorm noaptea
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta de când a izbucnit pandemia de coronavirus. Artistul își face foarte multe griji financiare și este îngrozit de situația actuală, dovadă că nu mai poate dormi noaptea. 

Fostul component al formației Valahia este tot mai stresat din cauza banilor și spune că abia reușește să iasă la suprafață cu veniturile. A vândut unul dintre apartamentele din Constanța, iar pe celelalte le-a închiriat turiștilor pentru a face rost de finanțe.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a reușit să strângă o sumă frumușică în sezonul estival, însă s-a risipit în cele din urmă. Mihai Trăistariu mai are acum doar 4.000 de lei în bancă, lucru care îl macină și îl face să fie tot mai temător legat de viitorul apropiat.

Mihai Trăistariu, probleme serioase cu banii. Cum supraviețuiește artistul

Mihai Trăistariu a încercat toate soluțiile posibile pentru a face rost de bani. Renumitul Cântărețul a mai precizat că în momentul de față trăiește cu sumele pe care le-a câștigat din turism în urmă cu un an, din închirierea locuințelor.

ADVERTISEMENT

Vedeta speră să se redreseze și să-și revină, sperând la un miracol din punct de vedere financiar, dar din păcate banii obținuți din vânzarea apartamentului sau cei câștigați de pe urma școlii de muzică nu-l ajută foarte mult pentru că oamenii sunt reticenți.

„Unul dintre apartamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Bani cu care trăiesc și acum. Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie.

Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă, mă uit la ei și zic, stai să vedem că poate e o chestie de câteva zile, săptămâni. Aștept miracole!”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Între timp artistul încearcă să facă tot felul de activități, una dintre acestea fiind redecorarea sau recondiționarea unor obiecte de mobilier pe care le are în apartamentele pe care le închiriază vara turiștilor care ajung pe litoral. De asemenea, s-a apucat de pictat.

„Tabloul nr. 9. N-am pictat de câteva zile și… aveam o poftă… ❤❤❤ O să-l numesc … FIRST. Pentru că e prima oară când îmi ies celulele, pentru că e supa primordială, pentru că învăț zilnic să fiu numărul unu”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT