Life

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care pozează în ipostaze indecente. Nu are legătură cu banii

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care pozează în ipostaze indecente. Cântărețul a primit numeroase critici pentru faptul că postează astfel de imagini.
18.06.2022 | 00:23
Mihai Traistariu a dezvaluit motivul pentru care pozeaza in ipostaze indecente Nu are legatura cu banii
De ce pozează Mihai Trăistariu ipostaze indecente. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să se fotografieze în ipostaze indecente în mediul online. Artistul recunoaște că și-a dorit să aibă parte de mai multă atenție.

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care pozează în ipostaze indecente

Cântărețul a explicat motivul pentru care a ajuns să pozeze indecent pe rețelele de socializare. Artistul este foarte controversat din cauza acestor imagini, primind numeroase reacții negative de la internauți.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a explicat, în cadrul unei emisiuni online, că îi este teamă să nu fie uitat de publicul său, în special de generația tânără.

Fostul reprezentant al României la Eurovision s-a consultat cu managerul său înainte de a posta o fotografie în chiloți pe rețelele sociale. Aceasta i-a spus că va fi mare scandal dacă o astfel de fotografie apare în mediul online.

ADVERTISEMENT

“Mintea mea îmi zicea că generația nouă de copii, dacă nu mai fi cu nimic notabil sau onorabil, s-ar putea să nu mă mai cunoască și să mă pot stinge. Iată ce am făcut.

A doua zi aveam concert la Chișinău și aveam o poză de acum o săptămână de la un concert de la Sinaia.

ADVERTISEMENT

Fusesem la saună și aveam o poză în chiloți în oglindă. I-am zis managerei, eu tot speriat să nu dispar, că dacă pun poza asta pe Facebook, Instagram ce se întâmplă.

A zis că o să fie mare scandal, că o să mă sune toți, o să fie mare tam-tam.”, a explicat artistul în cadrul podcast-ului Aproximativ discuții, de pe canalul de YouTube Happyfish.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a postat imaginea respectivă, deși a șters-o de pe rețelele sociale, controversele au început să apară. Timp de câteva săptămâni a fost un mare scandal în legătură cu acest subiect, exact așa cum și-a dorit artistul.

“În zece minute poza a și apărut. De acolo a fost un mare tam-tam ce a ținut așa vreo două-trei săptămâni. Eu voiam să fiu chemat, să fiu răscolit, răzvrătit, să se facă un scandal în jurul meu.”, a adăugat Mihai Trăistariu.

De ceva timp, Mihai Trăistariu face bani și cu ajutorul platformei OnlyFans. Cei care vor să vadă imagini cu el în ipostaze indecente trebuie să plătească.

ADVERTISEMENT