News

Mihai Trăistariu, declarație șoc: ”Când a murit tata, nu am vărsat o lacrimă!” Calvarul pe care l-a trăit în copilărie

02.04.2019 | 11:49
Mihai Trăistariu a vorbit despre relația cu tatăl său

Mihai Trăistariu pare o fire veselă și optimistă, dar puțină lume știe despre drama prin care acesta a trecut în copilărie. Cântărețul și-a deschis inima și a vorbit despre necazurile pe care le-a îndurat din pricina tatălui său și chinul la care a fost supusă mama sa.

Mihai Trăistariu a dezvăluit chinul prin care a trecut din cauza tatălui său

Mihai Trăistariu

nu a avut o relație bună cu tatăl său. Invitat la Antena Stars, artistul a dezvăluit că părintele său era o fire abuzivă, care i-a transformat viața de familie într-un calvar, deoarece o bătea pe mama sa. Cântărețul a mărturisit că nu a plâns când a aflat de moartea bărbatului.

”A fost un calvar pentru mama! Ea nu a divorțat pentru copii! Când am aflat că a murit tata, știu că veneam de la școală, s-au adunat toți copiii în jurul meu! M-am dus sus și nu am vărsat nicio lacrimă!

Mihai Trăistariu nu a avut o relație bună cu tatăl său, dar și-a idolatrizat mama

Trăistariu: “Tata o bătea pe mama! A fost groaznic!”

Nici mama nu a fost la înmormântare!  Ea s-a simțit eliberată. O bătea, o târa prin casă, o lega de calorifer, a fost groaznic! Eu nu îmi voi lovi soția sau copiii niciodată! A fost groaznic!”

, a povestit Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Artistul era foarte atașat de mama sa, care, din păcate, a murit în anul 2006. Natalia Trăistariu fusese internată la Spitalul Fundeni, unde a stat câteva zile în comă profundă, urmare a unei hemoragii digestive. Femeia suferea de ciroză hepatică și avea nevoie de transplant de ficat.

Mihai a primit vestea că mama sa intrase în comă după ce se întorsese de la Eurovision. El a fost foarte afectat și a stat la căpătâiul mamei sale până în ultimele clipe de viață. La ani de zile de la nefericitul eveniment, Trăistariu a recunoscut că o visează frecvent și că vorbește mult cu ea în vise.