Life

Mihai Trăistariu a reacționat după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat: “Și da, așa este”

Mihai Trăistariu i-a răspuns în termeni duri Alexandrei Ungureanu care a făcut parte din juriul de la Eurovision. Aceasta spusese că artistul este obsedat de cunoscutul concurs.
09.03.2022 | 22:38
Mihai Traistariu a reactionat dupa ce Alexandra Ungureanu la atacat Si da asa este
ADVERTISEMENT

După finala Eurovision România a început un nou scandal. Alexandra Ungurean, care a făcut parte din juriu, l-a atacat pe Mihai Trăistariu, iar artistul a reacționat imediat.

Mihai Trăistariu a reacționat după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat: “Și da, așa este”

Tot scandalul a pornit după finala din 5 martie. Atunci, s-a decis că WRS cu piesa Llamame va reprezenta România în cadrul cunoscutului concurs.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a criticat juriul din acest an și a declarat că publicul ar trebui să decidă câștigătorul, pentru că “specialiștii” sunt mereu sub așteptări. Artistul a spus înaintea finalei că, niciuna dintre cele zece piese selectate nu va avea nicio șansă la Torino.

Enervată, Alexandra Ungureanu a reacționat imediat.

“Sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie doar pe fenomenul Eurovision, că văd că vin foarte multe comentarii din partea lui.

ADVERTISEMENT

Eu propun ca, de la anul, Mihai Trăistariu să fie angajat al Televiziunii Române și să facă și regulament și invitațiile către membrii juriului!”, a spus cântăreața potrivit Cancan. 

Mihai Trăistariu nu a rămas dator și a avut un mesaj pentru Alexandra Ungureanu. Acesta spune că are de gând să participe din nou la Eurovision și speră că va reuși să câștige un loc pe podium. În anul 2006, cântărețul a luat locul 4 la Atena cu piesa Tornero.

ADVERTISEMENT

“Juriul poate fi subiectiv, după părerea mea. Eu nu mai văd rostul unui juriu la Eurovision. Publicul e cel mai bun jurat. Nici la mine, în 2006… și nici la Luminița, în 2005 … n-a existat juriu.

Ambii am luat locuri fruntașe doar pe baza voturilor de la public. Și da, așa este! Sunt obsedat de Eurovision. Și o să-l și câștig într-o zi”, a spus Mihai Trăistariu, pentru Click.

ADVERTISEMENT

România va fi reprezentată anul acesta la Eurovizion de WRS (Andrei Ionuț Ursu) cu piesa Llamame.