News

Mihai Trăistariu acuză de fraudă organizatorii Eurovision

Mihai Trăsitariu este decis să facă demersuri legale pentru a contesta numărul voturilor pe care le-a strâns în finala Selecţiei Naţionale Eurovision de duminică (6 martie) de la Baia Mare...
08.03.2016 | 19:14
Mihai Traistariu acuza de frauda organizatorii Eurovision
ADVERTISEMENT

Mihai Trăsitariu este decis să facă demersuri legale pentru a contesta numărul voturilor pe care le-a strâns în finala Selecţiei Naţionale Eurovision de duminică (6 martie) de la Baia Mare şi vrea să-şi facă dreptate.

Mihai Trăistariu este supărat că nu a reuşit să meargă la Stockholm şi face acuzaţii referitoare la veridicitatea clasamentului. Artistul a explicat într-un mesaj pe contul de socializare că a primit semnale potrivit cărora sute de voturi nu i s-au contorizat şi că avem de-a face cu o fraudă de proporţii.

ADVERTISEMENT

“Am numărat până la ora asta 117 mesaje primite pe Facebook … în care oamenii se plâng că m-au votat dar n-au primit NICI până în ziua de azi confirmarea, de unde se deduce clar că votul lor nu s-a înregistrat. Dacă aş fi primit 2-3 mesaje nu m-aş fi impacientat … dar peste 100 e totuşi MUUUUULT şi mă pune rău pe gânduri … Eu auzisem în anii trecuţi că manevră la televoting cam aşa se poate face : dacă vor să iasă cineva anume – ţie îţi blochează pentru câteva minute linia telefonică ( o pun pe pauză ), în vreme ce la alţii voturile curg şi cresc. După care îţi mai dau şi ţie drumul la câteva voturi … iar îţi opresc linia şi tot aşa.. Vreau să verific dacă e adevărat ! Nimic mai mult !Oricum aveam o bănuiala în acest sens … Drept pentru care, va anunţ cu bucurie că azi sau mâine, voi merge la Parchet şi voi depune o plângere prin care am să cer companiilor de telefonie să mi se arate toate sms-urile şi apelurile telefonice către 1200 cu mesajul 06, în intervalul orar 21.00 – 23.00, în dată de 6 martie. Că să le număr şi să le văd eu cu ochii mei … E dreptul meu şi nu mi-l poate lua NIMENI ! Şi am să merg până-n pânzele albe cu acest demers”, a anunţat Mihai Trăsitariu la câteva zile după ce a pierdut deplasarea la Stockholm.

Deşi este dezamăgit de tot ce s-a întâmplat, Mihai Trăistariu nu renunţă. A intrat în studioul de înregistrări pentru a compune o nouă piesă, tot pentru Eurovision. “Dacă Republica Moldova permite în regulament o să-ncerc acolo … dacă nu … nu-i băi … sunt peste 10 ţări care permit interpreţi şi compozitori străini … Urâţi-mi bafta şi să ştiţi că sunt extrem de bine”, a mai spus Trăistariu.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.romaniatv.net