Life

Mihai Trăistariu are planuri mari. Ce vrea să construiască artistul: “Mă fascinează foarte mult”

Mihai Trăistariu are planuri mari. Artistul a dezvăluit ce ar vrea să-și construiască în viitor pentru a avea posibilitatea de a face mai multe lucruri deodată.
23.07.2022 | 00:29
Mihai Traistariu are planuri mari Ce vrea sa construiasca artistul Ma fascineaza foarte mult
Ce vrea să construiască Mihai Trăistariu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu are planuri mari pentru viitor. Artistul s-a gândit la o soluție pentru a putea face mai multe lucruri în același timp.

Mihai Trăistariu are planuri mari de viitor

Cântărețul are o afacere de succes pe litoral, în domeniul imobiliarelor, însă nu a reușit să realizeze tot ce și-a propus până acum. Reprezentantul României la Eurovision 2006 are planuri mari de viitor.

ADVERTISEMENT

Artistul ar vrea să fie și pe litoral, acolo unde are o afacere cu apartamente de închiriat, dar și să susțină concerte, în același timp. Mihai Trăistariu a găsit o soluție pentru a putea face mai multe lucruri deodată.

Mihai Trăistariu a declarat, în cadrul unei emisiuni, că vrea să-și deschidă o fabrică de roboți la un moment dat, fiind pasionat de acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Solistul vrea să angajeze roboți și chiar să-i pună să susțină concertele în locul său. Mihai Trăistariu recunoaște că este pasionat de roboți dintotdeauna.

“Mi-am deschis o pagină. Eu sunt fascinat de roboți. (…) O să îmi fac o fabrică de roboti pe viitor. O să produc pe bandă rulantă. Chiar vreau să fac asta. Mă fascinează foarte mult. Vreau să-i angajăm, să ne facă treburile, tot. (…)

ADVERTISEMENT

Poate fi si periculos, pentru că roboții pot fi ei cei care domină. (…) Vreau să trăiesc acest viitor că altfel înnebunesc la propriu.

Am rămas mască, era un robot care mergea printre mese ca un ospătar. O să fac și eu si o să-l pun la concerte în locul meu.”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars, citat de spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a dezvăluit secretul succesului pe litoral

Mihai Trăistariu a dezvăluit, recent, care este secretul succesului său pe litoral. Artistul se ocupă de afacerea lui cu apartamente de închiriat, care merge foarte bine în această perioadă.

Deși mulți dintre cei care au afaceri în domeniul hotelier se plâng de lipsa turiștilor de pe litoral anul acesta, Mihai Trăistariu o duce destul de bine din acest punct de vedere. Apartamentele sale sunt foarte căutate de către turiști.

Cântărețul a dezvăluit că rețeta succesului său este faptul că interacționează cu clienții, chiar dacă a avut parte și de persoane care au încercat să-l jefuiască.

Mai mult, Mihai Trăistariu a spus că obișnuiește să se fotografieze cu clienții și că îi place să se întâlnească cu ei.

ADVERTISEMENT