Life

Mihai Trăistariu, atac dur la adresa talentului de cântăreață al Antoniei: ”Nu e o megavoce”

Mihai Trăistariu a lansat un atac fără precedent la adresa talentului de cântăreață al Antoniei, contestându-i vocea și susținând că succesul ei e legat strict de frumusețe.
20.08.2022 | 15:32
Mihai Traistariu atac dur la adresa talentului de cantareata al Antoniei Nu e o megavoce
Mihai Trăistariu nu a fost deloc amabil cu Antonia, punând tot succesul artitei pe felul în care arată, nu pe talentul muzical / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu este, cu siguranță, unul dintre ei mai talentați artiști d ela noi din țară. Doar că, adeseori, cântărețul reușește să șocheze cu declarațiile pe care le face. Iar acum, el a luat-o în colimator pe frumoasa Antonia și îi contestă talentul, considerând că succesul ei se datorează, în cea mai mare parte, aspectului fizic.

Mihai Trăistariu, atac la Antonia: ”Nici nu are hituri”

Invitat în podcastul Aproximativ discuții al lui Gojira, Mihai Trăistariu nu a menajat-o deloc pe Antonia. Ba chiar, susține artistul, în cazul cântăreței succesul a venit în urma fizicului acesteia, nu a vocii.

ADVERTISEMENT

”Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vro megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..”, spune Mihai Trăistariu.

Mai mult, artistul a explicat însă că frumusețea vinde mai mult decât talentul. Iar asta nu de acum, de o zi sau două, ci dintotdeauna. ”Sexul vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul.

ADVERTISEMENT

Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă.

Se uită așa (senzual, n. red.), iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”, a mai precizat Mihai Trăistariu în podcastul lui Gojira.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistrariu recunoaște că succesul i se datorează lui Costi Ioniță

Vorbind de perioada de glorie a carierei sale, cea petrecută în cadrul trupei Valahia, atunci când a devenit celebru, Mihai Trăistariu recunoaște că succesul a venit după ce Costi Ioniță s-a implicat în formație. Ba chiar, a mai explicat Mihai Trăistariu, Costi Ioniță s-a dovedit a fo mai bun afacerist decât cântăreț.

”El (Costi Ioniță, n. red.) este mai mult afacerist decât cântăreț. Întotdeauna am spus asta. El știe, că nu excelează cu vocea, el era bun pe manele, mai scoate câte ceva… El, cu străinii, face doar o strofă, bagă o Forța, mai cântă un vers și gata. Nu a strălucit vocal vreodată, dar pe partea de compoziție și orchestrație rupe.

ADVERTISEMENT

El e bun manager, e un băiat foarte deștept, știe să vândă. Eu îi mulțumesc toată viața, el m-a găsit la Valahia. Eu nu mă vindeam singur, eu nu aveam carieră dacă el nu punea mâna pe mine. Norocul meu este Costi Ioniță”, a mai spus Mihai Trăstariu în cadrul podcastului.

Mihai Trăistariu nu duce lipsă de concerte

Mihai Trăistariu pare să își fi revenit financiar după ce, timp de aproape doi ani, și el, ca mulți alți artiști, nu a avut ocazia să urce pe scenă pentru a cânta. ”Aștept să se termine pandemia să ne reluăm activitatea de artiști. Până la urmă, am fost blocat prea mult timp și deja sufăr. Nu am avut unde să cânt, unde să adun lumea ca să pot să fac bani”, spunea Mihai Trăistariu pentru FANATIK acum câteva luni.

Din fericire, cum restricțiile au fost ridicate, concertele s-au înmulțit pentru Mihai Trăistariu. De altfel, din informațiile obținute de FANATIK, Mihai Trăistariu face bani frumoși din concertele pe care le are.

Iar cum Mihai Trăistariu locuiește chiar la malul mării, în Constanța, este și solicitat adeseori pentru cântări la terasele de pe acolo, fiecare recital de o oră aducându-i în buzunare în jur de 1.000 de lei.

Normal, Mihai Trăistariu acceptă adeseori și angajamente la diverse nunți, acolo solicitând însă un minimum de 1.000 de euro pentru recitalul oferit mirilor. Ca și comparație, Antonia încasează de patru ori mai mult decât el, la o nuntă.

ADVERTISEMENT