Life

Piesele care au dus la ruperea trupei Valahia. Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cearta cu Costi Ioniță

Mihai Trăistariu a vorbit despre cearta cu Costi Ioniță, alături de care a făcut parte din trupa Valahia. Cei doi au avut un conflict uriaș din cauza unor melodii.
19.11.2021 | 18:37
Piesele care au dus la ruperea trupei Valahia Mihai Traistariu dezvaluiri despre cearta cu Costi Ionita
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a făcut câteva dezvăluiri despre cum l-a trădat Costi Ioniță după destrămarea trupei Valahia. Cântărețul a vorbit pentru prima dată despre acest subiect în platoul emisiunii lui Teo Trandafir.

Producătorul muzical l-a dezamăgit profund pe fostul concurent de la Eurovision.

Din componența trupei au făcut parte Mihai Trăstariu, Dorin Topală și Costi Ioniță. Ulterior, acesta din urmă a ales să se dedice carierei solo, iar formația s-a destrămat în anii 2000.

ADVERTISEMENT

Piesele care au dus la ruperea trupei Valahia. Mihai Trăistariu, trădat de Costi Ioniță

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar este cunoscut și peste hotare datorită timbrului vocal unic.

Cântărețul a devenit cunoscut la sfârșitul anilor ’90, atunci când a fost cooptat în trupa Valahia, foarte apreciată la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost provocat să nominalizeze o persoană din show-ul românesc care l-a trădat. Acest a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Mihai Trăistariu a fost dezamăgit de Costi Ioniță. Membrii trupei au înregistrat câteva melodii cu versuri obscene pentru a se distra. Nu ar fi vrut ca piesele respective să ajungă publice.

ADVERTISEMENT

După ce Mihai Trăistariu și Dorin Topală au avut un conflict cu Costi Ioniță, producătorul a trimis piesele respective pe internet și la radio, în semn de răzbunare.

„Când s-a spart Valahia în 2000, exact momentele alea de răscruce când ne-am răzvrătit eu cu Dorin (n.r. Topală) și când am decis că ne rupem de Costi, aveam niște melodii porcoase.

ADVERTISEMENT

Erau făcute în studio, pentru noi, cu vocile noastre, să ne jucăm, să ne distrăm, cu toate prostiile pământului, ca orice tânăr la 20 de ani.

Piesele alea, când ne-am despărțit, Costi, din răzbunare, le-a trimis pe tot internetul, la radio”, a declarat Mihai Trăistariu la Teo Show de la Kanal D.

Până la urmă, cei doi artiști au făcut pace și au colaborat din nou. Mihai Trăistariu nu a vorbit ani de zile cu fostul său coleg de trupă.

„Am stat supărat pe el chiar și ani de zile, dar acum iată-ne colaborând din nou și ne-am dat seama că alea erau doar copilării și că nu merită toate astea.

Nu i-am zis niciodată, dar cred că știe ce a făcut”, a continuat cântărețul.

Mihai Trăistariu reprezintă una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală românească. În 2006, artistul a participat la Eurovision cu celebra melodie „Tornero”, ajungând astfel pe locul trei.

ADVERTISEMENT