ADVERTISEMENT
Life

Mihai Trăistariu, clipe grele: ”Mi-e rău! Am nevoie de liniște”

Autor: Alexa Serdan | 02.09.2020 | 19:26
Mihai Trăistariu, clipe grele: ”Mi-e rău! Am nevoie de liniște”
Mihai Trăistariu, clipe grele: ”Mi-e rău! Am nevoie de liniște”. Sursa foto: Instagram.com

Mihai Trăistariu trage din greu pentru a susține cât mai multe concerte, mai ales că în ultimele luni a suferit enorm din cauza faptului că a trebuit să stea acasă din cauza pandemiei de coronavirus. Artistul nu se simte tocmai bine, însă continuă să meargă la spectacole pentru a strânge bani.

ADVERTISEMENT

Fostul component al trupei Valahia traversează clipe grele fiind mai mult pe drumuri, de la un concert la altul. Cântărețul și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre starea pe care o are în clipa de față când este nevoit să își pună sănătatea în pericol pentru bani.

Artistul mărturisește în mediul online că nu a avut timp să se odihnească după spectacolul pe care l-a avut la Lacul Roșu. Oboseala își spune cuvântul, dar cu toate acestea mergea înainte pentru pasiunea sa cea mai de preț, și anume muzica.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu, clipe cumplite din cauza stresului și oboselii

Renumitul artist a declarat pe o rețea de socializare că se simte rău, are o stare de vomă și mai mult decât atât, se simte extrem de epuizat. Mihai Trăistariu se teme că toamna aceasta va fi nevoit să stea din nou acasă din cauza virusului din China, motiv pentru care acum trage din greu.

„Am ajuns la Venus. După un drum de la Lacul Roșu. Oboseala îmi curge prin vene. Și totuși… goana asta stupidă după bani și teama că ne lasă ăștia fără concerte la toamnă…

ADVERTISEMENT

Mă fac să cânt la 20.30 un program de o oră, la un resort din stațiune. Mi-e rău, mi-e somn și-mi vine să vomit de la atâta drum cu mașina…”, a scris artistul pe Instagram.

În altă ordine de idei, Mihai Trăistariu a ajuns la o concluzie simplă precizând că în momentul de față simte o nevoie acută de liniște, dar mai ales de iubire.

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul și-ar dori să aibă câteva afaceri care să-l scoată din impas și să producă bani fără prea mari dureri de cap.

„Concluzie: am nevoie de liniște, de cineva care să mă iubească mult și de 2-3 businessuri care să producă bani fără bătaie de cap. Pup. #mergeminainte”, a completat vedeta mesajul de pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!