Life

Mihai Trăistariu, decizie importantă în contextul scumpirilor: “Nu vreau să trăiesc chinuit”

Mihai Trăistariu a luat decizie importantă în contextul scumpirilor din România. Cântărețul nu vrea să stea în frig, chiar dacă are cheltuieli mari.
27.09.2022 | 23:44
Mihai Traistariu decizie importanta in contextul scumpirilor Nu vreau sa traiesc chinuit
Mihai Trăistariu, decizie importantă în contextul scumpirilor. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a luat o decizie importantă în contextul scumpirilor care îi afectează pe tot mai mulți români. Cântărețul nu are de gând să înghețe de frig în propria casă.

Mihai Trăistariu, decizie importantă în contextul scumpirilor

Cei mai mulți români sunt afectați de scumpirile din ultima vreme, iar artiștii nu fac excepție. Printre aceștia se numără și Mihai Trăistariu, conștient de facturile mari la energie.

ADVERTISEMENT

Reprezentantul României la Eurovision 2006 a recunoscut că a fost nevoit să dea drumul la centrală, chiar dacă încă este devreme și deja a primit o factură uriașă. Solistul nu poate sta în frig și este dispus să plătească mai mult pentru energia electrică.

Artistul locuiește de doi ani la malul mării, acolo unde temperaturile sunt mai scăzute decât în oraș. A dat drumul la căldură pentru a nu îngheța în propria casă.

ADVERTISEMENT

Și m-am trezit ieri cu 21 de grade în casă și mi s-a părut frig. Îmi înghețaseră picioarele, îmi înghețase nasul, am închis geamurile, ușile și mi-am dat seama că trebuie să deschid căldura, că nu se mai poate.

Iată că suntem în septembrie, și ca niciodată, am deschis căldura mai devreme, deși știu că vine criza, știu că va fi greu și o să fie prețuri mari.

ADVERTISEMENT

Mă sperie lucrul acesta, dar ar trebui să dau drumul pentru că eu trăiesc în confort și nu suport să îngheț de frig în casa mea.”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Artistul este îngrijorat și din cauza faptului că deține câteva apartamente la malul mării, iar facturile pentru acestea sunt destul de mari.

ADVERTISEMENT

“Am în schimb o teamă, că eu mai am apartamentele de la malul mării, și au venit un pic cam mari facturile, 280 de lei curentul -300, pentru fiecare în parte, am 6 apartamente.

La apartamentul personal nu m-aș îngrijora, pot să dau și 400-500 de lei. Important să fie cald în casă, nu vreau să trăiesc chinuit.”, a adăugat el.

Ce a făcut Mihai Trăistariu pentru a suporta cheltuielile

Din cauza cheltuielilor foarte mari, Mihai Trăistariu a fost nevoit să facă un împrumut bancar. Din fericire, cântărețul a avut mai multe concerte în această vară, iar acestea i-au adus și bani.

Firma artistului a avut pierderi destul de mari încă din perioada pandemiei, motiv pentru care acesta a apelat la împrumut.

Evenimentele din această vară l-au ajutat să acopere o parte din cheltuieli.

“Din vara aceasta am mers bine și cu concertele. Au început să sune telefoanele, am avut și în Italia, Malta, Galați, Bârlad.

Aproape fiecare weekend îmi aduce câte un concert și încet încet trebuie să pun bani acolo, să-mi acoperi datoriile mai întâi.”, a mai spus cântărețul.

ADVERTISEMENT