Life

Drama prin care trece familia lui Mihai Trăistariu. Nepoata cântărețului a dispărut de doi ani: „Sora mea e îngrozită”

Mihai Trăistariu a dezvăluit faptul că fiica surorii sale a dispărut fără urmă. Tânăra era stabilită în Statele Unite ale Americii și, după divorțul de soțul său, nu a mai putut fi contactată.
21.02.2022 | 15:56
Drama prin care trece familia lui Mihai Traistariu Nepoata cantaretului a disparut de doi ani Sora mea e ingrozita
Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut. Sursa: Captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a vorbit, pentru prima dată, despre un subiect foarte sensibil pentru el și familia lui. Nepoata artistului, în vârstă de 30 ani, a dispărut de mai bine de doi ani.

Tânăra era stabilită în Statele Unite ale Americii și, după ce a divorțat de soțul său, nu a mai fost de găsit. Pe lângă acest subiect, cântărețul a discutat și despre clipele de coșmar trăite în copilărie, deoarece tatăl său era un om violent.

ADVERTISEMENT

Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut fără urmă

Mihai Trăistariu a dezvăluit în cadrul unui interviu difuzat, luni, în emisiunea lui Cătălin Măruță, faptul că fiica surorii sale a dispărut fără urmă și nu este de găsit de mai bine de doi ani.

„ Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani.  Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei.”, a declarat Mihai Trăistariu.

ADVERTISEMENT

Tânăra a studiat în Germania și apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde s-a și căsătorit. Pentru că nu se mai înțelegea cu soțul său, a divorțat. Din acel moment, familia nu a putut să o mai contacteze.

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea. Îi dam semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni.

ADVERTISEMENT

Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole.”, a completat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre traumele trăite în copilărie

Mihai Trăistariu a povestit faptul că a avut o copilărie grea. Tatăl artistului era violent atât cu soția lui, cât și cu cântărețul și frații săi.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Eurovision a dezvăluit că ajunsese în punctul în care nu mai suferea și credea că în fiecare familie se întâmplă la fel.

„Copilăria mea a fost fericită într-o etapă a vieții unde erau numai bătăi și scandaluri la mine acasă. Taică-miu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o lega de calorifer, o închidea în cameră.

Deci, a fost un calvar copilăria. Nu-mi amintesc să fi suferit. Am crezut că așa e peste tot. Poate că erau mulți așa. Se auzeau țipete, venea și Poliția.”, a povestit artistul.

Mihai Trăistariu a spus că problemele în familia sau au început după ce mama lui a aflat că soțul o înșală. Atunci când s-a întors mai devreme acasă dintr-o vacanță petrecută la mare cu copiii, aceasta l-a găsit pe bărbat în casă cu o altă femeie.

Mihai Trăistariu nu a plâns atunci când a murit tatăl său

Fostul membru al trupei Valahia și-a pierdut tatăl atunci când avea doar 17 ani. Totuși, spune că nu a plâns, din contră, crede că a fost bucuros că mama lui nu a mai suferit din acel moment.

„Pentru că a fost atâta bătaie în casă, n-am simțit nevoia să plâng. În sinea mea, cred că m-am și bucurat, că mama a scăpat de chin.”, a spus cântărețul.

 

ADVERTISEMENT