Life

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre Eurovision. Ce spune despre melodia lui Costi Ioniță

Mihai Trăistariu vorbește sincer și deschis despre concursul Eurovision prin prisma unui telespectator, după ce ani la rând și-a încercat norocul cu piesele sale.
21.01.2022 | 17:17
Mihai Traistariu dezvaluiri despre Eurovision Ce spune despre melodia lui Costi Ionita
Mihai Trăistariu, declarație despre piesa lui Costi Ioniță de la Eurovision. E vorba de „România mea”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dezvăluirile artistului au legătură cu melodiile selectate anul acesta, una dintre ele fiind compusă de Costi Ioniță. „România mea” este cântată de Claudia Pavel, Minodora și Diana Bucșă și deja este foarte apreciată în online.

Mihai Trăistariu și-a spus părerea despre această piesă, despre care spune că ar putea avea succes. Fostul component al formației Valahia crede că fostul său coleg de trupă a descoperit rețeta succesului în domeniul muzical.

ADVERTISEMENT

Nu mai este niciun secret că fostul concurent de la Survivor România, Costi Ioniță, a lansat foarte multe creații muzicale în ultimii ani care au ajuns imediat la inimile oamenilor atât din România, cât și din străinătate.

Mihai Trăistariu, declarație despre piesa lui Costi Ioniță de la Eurovision. E vorba de „România mea”

„Am ascultat piesa. Poate fi o rețetă de succes pentru simplu fapt că are România în nume și pentru faptul că diaspora votează. E o piesă care poate câștiga, care poate aduce punctaj internațional. 

ADVERTISEMENT

Am ascultat câteva piese dintre cele calificate anul acesta. Vreo 10 mi s-au părut mai ok. Vreo trei dintre cele intrate în concurs sunt refuzate de mine, le-am primit și eu.

Nu mi s-au părut top pentru vocea mea. Erau ok, dar nu de locul I internațional. Eu țintesc locul I internațional!”, a declarat Mihai Trăistariu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu, fan al emisiunii Eurovision. De ce nu a participat anul acesta la preselecții

Cântărețul a participat de 11 ori la concursul muzical Eurovision, dar nu se lasă până nu câștigă premiul cel mare. Vedeta are foarte multă ambiție pentru că este un fan mare al emisiunii.

2022 este primul an în care Mihai Trăistariu nu-și dă interesul în competiție, însă cu siguranță anul viitor își va anunța numele pentru concurs.

ADVERTISEMENT

„Eurovisionul este un concurs imprevizibil și deja nu îmi mai dau seama care este rețeta. Se schimbă de la an la an. Și eu sunt derutat ca alții.

Eu rămân un fan al concursului și, când voi nimeri o piesă bombă, am să mă înscriu. E primul an după atâția ani în care nu mă zbat pentru Eurovision.

Sunt deja de 11 ori finalist Eurovision în România, un record. Până nu câștig premiul cel mare, nu mă las!”, a mai adăugat Mihai Trăistariu, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT