Life

Mihai Trăistariu, experiență neașteptată. Ce a observat artistul pe cerul din Constanța

Mihai Trăistariu a captat câteva imagini care l-au pus serios pe gânduri. Fostul component al formației Valahia a dezvăluit probele pe care le deține în acest sens.
19.05.2022 | 00:23
Mihai Traistariu experienta neasteptata Ce a observat artistul pe cerul din Constanta
Mihai Trăistariu, constatare misterioasă pe cer. Imaginile care i-au dat de gândit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a avut parte de o experiență neașteptată. Îndrăgitul artist de muzică ușoară a observat câteva obiecte misterioase ce l-au dus imediat cu gândul la vizita unor extratereștrii. Acestea au apărut deasupra Mării Negre, la 10 kilometri de Mamaia Nord.

Mihai Trăistariu, constatare misterioasă pe cer. Imaginile care i-au dat de gândit

Mihai Trăistariu a distribuit imaginile pe rețelele de socializare, unde a primit mai multe mesaje din partea oamenilor. Vedeta le-a cerut părerea acestora pentru a descoperi dacă sunt nave, drone sau altceva.

ADVERTISEMENT

Artistul nu a reușit să filmeze foarte mult, dar a văzut cum cele 5 ”nave” mari și una mai mică au rămas fără lumini. Acest lucru l-a pus și mai mult pe gânduri pe cântăreț, care a adus vorba de creaturile reptiliene.

„Au plecat să atace, naibii, pământenii. Tu nu știi câte mesaje am primit. Unii au zis că-s drone, alții că-s avioane și apoi au început cu OZN-uri, că știu ei, fiecare îmi dă articole, de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Reptilieni, nu știu care, s-au infiltrat la noi. Drone ar putea, dar dacă au închis luminițele, nu ar fi căzut dronele?! În bezna aia, parcă, totuși, așa nu se mai văd una cu alta, nu știu.

Mă gândeam să nu se ciocnească. Cine știe ce e acolo și nu știm noi”, a declarat artistul în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu, fenomen paranormal în copilărie

Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu a punctat faptul că nu este singurul care a observat respectivele ”nave”. Alți doi internauți i-au scris același lucru în social media.

De-a lungul anilor cântărețul a avut parte de mai multe experiențe ciudate pe care nu le-a ținut ascunse. Artistul a vorbit deschis despre momentul în care ar fi văzut o fantomă, traumă care i-a marcat viața.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a crezut că a primit mesaje din lumea de dincolo, mărturisind că a fost extrem de atașat de mama sa. Vedeta susține că a avut vedenii după moartea celei care i-a dat viață, căutând-o în oamenii care semănau cu ea.

ADVERTISEMENT