Life

Mihai Trăistariu vrea să se mute în Dubai, din cauza facturilor mari din România. Cât are de plătit artistul la gaze

Mihai Trăistariu este unul dintre românii afectați de facturile mari la gaze și lumină. Artistul spune că vrea să se mute în Dubai, unde speră să găsească o viață mai bună.
12.02.2022 | 17:28
Mihai Traistariu vrea sa se mute in Dubai din cauza facturilor mari din Romania Cat are de platit artistul la gaze
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu se plânge că i-a venit o factură enormă la gaze, la școala de muzică pe care o are în Constanța. Artistul a aflat că trebuie să achite aproape 4.000 de lei.

Și luna trecută cântărețul a primit o factură cu o sumă mare, în valoare de 2.380 lei. Mihai Trăistariu stă acum cu sufletul la gură, gândindu-se la cât va primi de plată și pentru curentul electric.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu: ”Scumpirile astea sunt exagerate”

”M-am plâns acum o lună de o factură de 2.380 de lei. Am o școală de muzică în Constanța care produce vreo mie de euro pe lună. Și cu pandemia a fost și închisă.

După ce m-am plâns am sperat că vin miracolele, dar au venit necazurile. Ieri am primit noua factură și suma de 3.800, aproape 4.000 de lei doar gazul.

ADVERTISEMENT

Aștept și curentul care luna trecută fusese 600 de lei. Scumpirile astea sunt exagerate”, a spus Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Mihai Trăistariu: ”Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo”

Solistul a dezvăluit că este derutat de scumpirea prețurilor la gaze și lumină și ar vrea să se mute în Dubai, unde nu s-ar mai confrunta o astfel de situație.

ADVERTISEMENT

”Mi se pare o nenorocire, parcă suntem… Covid-ul colcăie, războiul stă să bată la ușă, prețurile au bubuit, zici că e apocalipsa.

Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e. Sunt foarte derutat, chiar nu știu ce o să fac, am încercat să fac și economie la căldură, a mai completat Mihai Trăistariu.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu, dezamăgit de George Simion și Diana Șoșoacă

Într-o postare pe rețelele de socializare, Mihai Trăistariu este sfătuit de un fan să voteze cu AUR pentru scăpa de facturile uriașe.

Cântărețul s-a declarat, însă, dezamăgit atât de liderul AUR, George Simion, cât și de fosta membră a partidului, Diana Șoșoacă. Din punctul său de vedere, aceștia s-au transformat în ”scandalagii”.

”M-au dezamăgit și Sosoaca și Simion. Sunt prea scandalagii. Era fain patriotismul lor … și faptul că strigau LIBERTATE.

Dar … au început să se circareasca prea mult. Din nimicuri … fac ditamai circul. Din păcate … nu am pe cine să votez la viitoarele alegeri”, a scris artistul pe facebook.

ADVERTISEMENT