Life

Mihai Trăistariu lămurește controversa transplantului de corp și face o remarcă tristă despre industria muzicală: „Lumea acum detestă vedetele”

Mihai Trăistariu a vorbit despre cât de mult s-a schimbat publicul din România în ultimii ani și a făcut câteva remarci triste despre situația în care a ajuns industria muzicală.
28.06.2022 | 11:39
Mihai Traistariu lamureste controversa transplantului de corp si face o remarca trista despre industria muzicala Lumea acum detesta vedetele
Mihai Trăistariu, cântăreț. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cu o carieră în muzică de peste 20 de ani, Mihai Trăistariu a reușit să se mențină în lumina reflectoarelor fără să fie furat de gustul faimei.

Mihai Trăistariu: „Oamenii văd adevărata față a unor vedete”

Cântărețul cu un succes colosal la Eurovision, datorită melodiei „Tornero”, a făcut o scurtă radiografia despre cât de mult s-a schimbat publicul amator de muzică în ultimii ani, dar și cât de greu i-a fost lui să își câștige locul pe scenă, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Artistul nu se poate plânge de inactivitate, după doi ani de pandemie în care întreaga industrie muzicală a fost la pământ. Are evenimente în fiecare săptămână. Pe lângă concerte și nunțile la care cântă, Trăistariu organizează și câteva concursuri și scoate bani frumoși și din afacerea în turism.

Cântărețul a vorbit sincer despre interacțiunea cu fanii, remarcând la anumiți colegi de breaslă cât de mult s-a schimbat publicul față de perioada în care a debutat cu trupa Valahia. Oamenii nu mai sunt la fel, iar asta a observat în ultima perioadă la spectacolele sale prin țară.

ADVERTISEMENT

În opinia lui Trăistariu, conceptul de vedetă s-a perimat destul de mult din cauza supraexpunerii anumitor persoane în spațiul public.

„Acum 20 de ani lumea interacționa altfel cu artiștii. Aum lumea detestă vedetele. Oamenii văd adevărata față a unor vedete, mai ales că multe apar în tot felul de show-uri, în reality-showuri. Nu le mai privesc ca pe niște persoane wow, ci ca pe niște ciurucuri… S-a pierdut mitul vedetei wow. Le desconsideră.

ADVERTISEMENT

M-am uitat la colegi de-ai mei. Nu vreau să dau nume. Comentariile sunt amestecate. Nu ești doar iubit. Acum 20 de ani nu erau așa, veneau fanii, urlau, plângeau… Veneau cu afișe la concerte. Nu se mai manifestă la fel… Pe net sunt mai vehemenți și mai răutăcioși…”, este analiza făcută de Mihai Trăistariu despre relația dintre artiști și fani, pentru FANATIK.

Despre transplantul de păr și cât de mult contează aspectul fizic în carieră

Întrebat și despre controversa declarațiilor făcute legat de transplantul de corp, acesta a spus că nu are de gând să-și taie capul, așa cum s-a înțeles. Trăistariu a publicat un articol pe Facebook în care un medic italian povestește despre posibilitatea de a se face transplant de corp.

ADVERTISEMENT

De aici, oamenii au început să creadă că artistul e dispus să facă asta, ceea ce este complet. Fals. Singurul complex pe care cântărețul îl are este legat de înălțimea sa. Acesta are 1,72 metri, însă, deși și-ar fi dorit să fie mai înalt, acest aspect nu l-a încurcat în carieră.

„Nu vreau să îmi fac vreo operație estetică. Legat de știrea cu transplantul de păr, e o prostie. Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul. Mi-am făcut doar implant de păr și cred că e suficient. Poate la bătrânețe voi apela la vreo operație estetică, dar deocamdată eu sunt mulțumit de felul în care arăt.

Poate că dacă eram frumos și înalt, nu mă mai preocupam de voce. Eu nefiind, a trebuit să dau din coate. Alții, care sunt mai frumușei, reușesc mai repede. Este valabil atât la băieți cât și la fete”, a completat Trăistariu.

 

ADVERTISEMENT